« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Kiša okupala prometnice, potreban oprez

Kolnici su mokri u cijeloj zemlji osim u Slavoniji, pa se vozačima preporučuje pojačan oprez

Kiša je oprala Hrvatsku
Kiša je oprala Hrvatsku (Screenshot HAK)
Više o

promet

,

hrvatski autoklub

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

Oprezno treba voziti zbog mokrih i skliskih kolnika mjestimice u Gorskom kotaru, Lici, Istri, na sjevernom Jadranu, sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj te mjestimice u Dalmaciji. 

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb jak vjetar otežava vožnju na dionici od Kikovice do tunela Tuhobića.

Pojačan je promet na važnijim cestovnim pravcima, osobito na autocestama A1, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac te na Istarskom ipsilonu.

Na naplati Trakošćan na autocesti A2 Zagreb- Macelj prema GP Macelj kolona je oko 1,5 km. Na naplati Lučko na izlazu s autoceste A1 prema Zagrebu nema dužih čekanja.

Do 10:00 sati na dionici autoceste A3 između čvorova Ivanja Reka i Popovec u smjeru Varaždina kreće se veća skupina hodočasnika pa vozače pozivamo na oprez. Brzina je ograničena na 60 km/h.

Na Ličkoj magistrali između Slunja i Plitvičkih Jezera (D1) kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju semafora.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama danas je do 14 sati i sutra, nedjelju, 2. rujna, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno, (dio kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće, stoga vozače molimo za strpljenje.

01.09.2012. 09:31:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh