« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

Stižu DDR5 Overclock moduli

Kingston Technology DDR5 Overclock moduli na korak od izlaska na tržište

Još malo...
Još malo... (Kingston)

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je najavio kako je poslao DDR5 module koji se mogu overclockati svojim partnerima, proizvođačima matičnih ploča, kako bi započeli kvalificiranje memorijske platforme iduće generacije.

Skupina inženjera iz Kingstona je dizajnirala DDR5 module koji dolaze s unaprijed postavljenim XMP profilom. Međutim, također su omogućili partnerima u razvoju matičnih ploča ručno prilagođavanje integriranog kruga za upravljanje napajanjem (PMIC) iznad 1.1V DDR5 specifikacije. To im omogućava maksimalnu fleksibilnost u vidu overclockanja. Kingston očekuje kako će isporuka DDR5 rješenja započeti za vrijeme Q3.

Provjera memorije zahtijeva suradnju cijelog računalnog ekosustava, a Kingston je uspostavio bliske veze s vodećim proizvođačima matičnih ploča i proizvođačima čipova tijekom svoje 33-godišnje povijesti. Ovaj korak je dio bitnog procesa kojem je cilj predstaviti vodeća memorijska rješenja visokih performansi koja se mogu overclockati na tržište kasnije ove godine.    

Tijekom više od tri desetljeća Kingston je pomno dizajnirao i u potpunosti testirao svaku ćeliju na svakom čipu na svakom modulu. Metodička ispitivanja u kombinaciji s doživotnim jamstvom i neusporedivom korisničkom uslugom učinili su Kingston najvećim svjetskim proizvođačem memorije s preko 80% tržišnog udjela. Kingston je također dugogodišnji član JEDEC-a, upravljačkog tijela za mikroelektroničku industriju. Više od deset godina Kingston također ima mjesto u odboru JEDEC, pomažući u postavljanju standarda koje slijede svi proizvođači.    

Za više informacija posjetite kingston.com.

10.05.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh