« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
KINGSTON

Kingston FURY pušta DDR5 performanse s lanca

Unapređujući brzinu, kapacitet i pouzdanost, Kingston FURY Beast DDR5 donosi čitav arsenal poboljšanih funkcija

Kingston Fury
Kingston Fury (Arhiva)
Više o

Kingston Fury

,

DDR5

Kingston Technology Europe Co LLP, podružnica u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je lansirao svoj napredni Kingston FURYTM Beast DDR5.

Kingston FURY Beast DDR5 dolazi zajedno i s lansiranjem Intel® Z690 čipseta i 12. generacije Intel® CoreTM procesora (kodnog naziva „Alder Lake-S"). Radi se o novoj platformi koja koristi novi memorijski standard, donoseći globalnoj publici DDR5 napredak performansi i integriteta podataka.

Unapređujući brzinu, kapacitet i pouzdanost, Kingston FURY Beast DDR5 donosi čitav arsenal poboljšanih funkcija kao što je on-die ECC (ODECC) za unaprijeđenu stabilnost pri ekstremnim brzinama, dvostruke 32-bitne potkanale za povećanu efikasnost, kao i integrirano kolo na modulu za upravljanje napajanjem (PMIC) koje donosi snagu tamo gdje je ona i najpotrebnija. Prilikom igranja na najekstremnijim postavkama, streamanju u 4K+ ili pokretanju velikih i zahtjevnih animacija ili 3D renderingu, Kingston FURY Beast DDR5 je ono što vam je potrebno za prelazak na višu razinu, uz besprijekorno povezivanje stila i performansi.

„Uzbuđeni smo što je DDR5 konačno tu i što je naša ponuda iz Kingston FURY asortimana spremna za igrače i entuzijaste ", rekla je Iwona Zalewska, voditeljica DRAM poslovanja, Kingston EMEA. „Ponosni smo što korisnici mogu postavljati sustave s pouzdanošću znajući da je Kingston FURY Beast DDR5 testiran i odobren od strane tvrtki kao što su MSI®ASUS®ASRock®, i GigabyteTM, vodećih svjetskih proizvođača matičnih ploča2."

S naprednim brzinama, Plug N Play mogućnosti na 4800 MHz1, Kingston FURY Beast DDR5 je idealan za igrače i entuzijaste koji traže veće performanse od svojih platformi nove generacije.

Osim toga, Kingston FURY Beast DDR5 je spreman i certificiran za Intel XMP 3.0, što znači da korisnici mogu očekivati lako, stabilno i certificirano iskustvo overclockanja. Dodatno, nove funkcije omogućavaju i jedinstven doživljaj igranja uz dva prilagodljiva profila koji su namijenjeni brzinama i vremenu.

Kingston FURY Beast DDR5 je dostupan u vidu pojedinačnih modula od 16 GB kao i u kompletima od 2 modula, pri brzinama od 4800 MHz i 5200 MHz. Podržan je ograničenom doživotnom garancijom i legendarnom Kingstonovom pouzdanošću.

Za više informacija posjetite kingston.com.

31.10.2021. 09:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh