« Glazba
objavljeno prije 11 godina
SPEKTAKL

Kings of Strings najavili druženje s fanovima u Lisinskom

Trojka se ovih dana susrela u Beogradu gdje intenzivno vježbaju i slažu novi repertoar s kojim će ponovno iznenaditi publiku u Lisinskom

Virtuozi gitare družit će se s publikom
Virtuozi gitare družit će se s publikom (Arhiva)
Više o

Vlatko Stefanovski

,

KD Vatroslav Lisinski

,

Tommy Emmanuel

,

Kings of Strings

,

Stochelo Rosenberg

,

druženje s fanovima

Sve je spremno za koncert trojice virtuoza na gitari Tommy Emmanuela, Vlatka Stefanovskog i Stochela Rosenberga koji u ponedjeljak, 29. travnja nastupaju u koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog".

Trojka se ovih dana susrela u Beogradu gdje intenzivno vježbaju i slažu novi repertoar s kojim će ponovno iznenaditi publiku u Lisinskom, a otkrili su i da sve fanove Kings of Stringsa nakon koncerta očekuje i druženje!

„U Zagrebu su nas protekle godine tako lijepo svi dočekali, bio je to jedan od naših najboljih koncerata! Baš iz tog razloga ove godine nakon koncerta želimo izaći među našu publiku, potpisivati CD-e i naravno, družiti se. Svakako nam dođite!" poručio je ususret koncertu Kraljeva žica u Zagrebu Tommy Emmanuel, a zajedno sa Stefanovskim poslao je i video poruku fanovima u Hrvatkoj!

Za koncert od kojega nas dijeli još svega nekoliko dana preostao je još samo manji broj ulaznica po koje valja požuriti na blagajnu dvorane „Lisinski", ili ih nabaviti putem sustava Eventim! 

27.04.2013. 11:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh