« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
INMUSIC 2022

Killersi potvrdili svoj nastup na INmusicu iduće godine

Američka rock grupa 'The Killers' potvrdila je svoj dolazak na odgođeno izdanje INmusic festivala najavljeno za lipanj 2022. godine, što će biti njihov premijerni nastup u Hrvatskoj

Stižu sljedeće godine
Stižu sljedeće godine (Arhiva)
Više o

The Killers

,

INmusic 2022.

Iza The Killersa je šest multiplatinastih studijskih albuma, deseci globalnih hitova i pjesama koje su obilježile proteklih 15 godina, nizovi rasprodanih stadionskih nastupa, headline nastupi na Glastonburyu, Lollapaloozi, Coachelli, podsjećaju organizatori zagrebačkog festivala.

Najavljuju da će u Zagrebu, uz dobro poznati opus predstaviti i novi materijal s hvaljenog šestog studijskog albuma 'Imploding The Mirage' izdanog u kolovozu 2020. te s već najavljenog sedmog studijskog albuma.

Killers su zbog pandemije morali ponovno odgoditi već rasprodanu turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj.

Ulaznice kupljene za 15. INmusic festival najavljen za lipanj 2020., odnosno 2021. godine, ostaju važeće i za nove datume održavanja jubilarnog izdanja INmusic festivala, od 20. do 22. lipnja.

Na Facebook stranici INmusic festivala objavljeno je da se za 2022. godinu odgađa i koncert Pixiesa, ranije najavljen za kolovoz ove godine.

Kako se navodi, Pixies su odlučili odgoditi planiranu europsku turneju u ljeto 2021. uslijed nastavka nepovoljne globalne zdravstvene situacije te je u skladu s time odgođen i koncert na Zagrebačkom velesajmu.

Novi datum zagrebačkog koncerta Pixiesa u sklopu europske turneje je 27. kolovoza 2022. godine, a sve već kupljene ulaznice za koncert ostaju važeće za nov datum održavanja 

16.05.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh