« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SIGURNOST

Kiddy Phoenixfix Pro 2 - najbolja autosjedalica ikad

Kiddy je gotovo nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila, dijete se u njemu jednostavno zakopčava i kvalitetno zateže pojasom

Osigurajte svoje dijete u automobilu
Osigurajte svoje dijete u automobilu (Svijet beba)
Više o

djeca

,

automobili

,

sigurnost

,

Kiddy Phoenixfix Pro 2

,

autosjedalica

Sigurnost i pravo na život dva su osnovna prava svakog djeteta. Jedini način da ga barem djelomično zaštitimo tijekom vožnje u automobilu jest da u vožnji naših najmlađih obavezno koristimo dječje autosjedalice. HAK i njegovi partneri i ove su se godine potrudili doznati koje su najbolje.

Testiranje je ovog puta na vrh izbacilo autosjedalicu Kiddy Phoenixfix Pro 2 iz grupe I za djecu od 9 do 18 kg ili otprilike od 1 do 4 godine, koja je pokazala izuzetnu kvalitetu zasluživši maksimalne ocjene u svim kategorijama. U pogledu sigurnosti Kiddy je dominirao zbog vrlo niskog opterećenja pri frontalnom i bočnom sudaru, a ništa manje uvjerljiv nije bio ni u pogledu jednostavnosti korištenja i ergonomije.

Kiddy je gotovo nemoguće pogrešno montirati, stabilno se i brzo postavlja na sjedalo automobila, dijete se u njemu jednostavno zakopčava i kvalitetno zateže pojasom te pritom ima mnogo prostora, udobnu poziciju sjedenja i dobar oslonac za noge.

Roditelji ne mogu pogriješiti: autosjedalice sa jastučićem su jednostavne za montiranje. Dijete sjedne, učvrstite jastučić, i to je to. Pojasevi također nisu komplicirani, ali isto tako moraju biti čvrsto stegnuti kako bi se osigurala djetetova sigurnost prilikom vožnje. Roditelji često dopuštaju djeci više slobode u autosjedalici nego što je to potrebno.

Dosad se to činilo nemogućim, no Kiddy Phoenixfix Pro 2 nije pokazao ni jedan nedostatak i stoga je zasluženo ponio titulu najboljeg ovog testa.

Autosjedalice možete pogledati, isprobati i montirati u automobil u dućanu "Svijet Beba" na adresi II. Poljanice 6., a ostalu ponudu dječje opreme, kolica i autosjedalica pogledajte na www.svijet-beba.hr

22.08.2013. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh