« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
GENIJALAC!

Kaznu za parkiranje platio crtežom konja

Bijesan zbog kazne za parkiranje od 1.050 dinara jedan je Novosađanin Parking servisu kao odgovor poslao crtež konja koji je procijenio na 1.090

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Zoran Maksimović)
Više o

kazna za parkiranje

Novosađanin Zoran Maksimović smatra da je crtežom podmirio svoj dug, pa očekuje i da mu Parking servis uplati razliku od 40 dinara.

U Parking servisu kažu da će na Maksimovićevo pismo, koje prvenstveno smatraju šalom, ipak odgovoriti i to službenim stavom pravne službe, te da će protiv njega biti nastavljen postupak zbog neplaćanja parkiranja, piše portal B92.net

Maksimović kaže da je na ideju da Parking servisu pošalje crtež konja, došao nakon što je dobio doplatnu kartu. "Prije nekoliko tjedana sam parkirao u Ulici Sonje Marinković za koju nisam ni znao da je u zoni naplate, tako da nisam ni platio parkiranje. Onda mi je stigla kazna - doplatna karta s propratnim pismom koje po sadržaju smatram neprimjerenim i prijetećim", kazao je Maksimović. 

U pismu upućenom Parking servisu, koje je na društvenim mrežama podržalo oko 4.000 ljudi, Maksimović je predložio da kaznu od 1.050 dinara podmiri razmjenom. 

"Šaljem vam sliku konja na livadi koju sam nacrtao i procijenio na 1.090 dinara. Uslijed razlike u našim međusobnim potraživanjima molio bih da mi uplatite razliku od 40 dinara. Kada primim vašu uplatu od 40 dinara smatrat ću da je ova stvar zaključena", piše u pismu koje je Novosađanin uputio Parking servisu. 

Maksimović je za Radio-televiziju Vojvodina rekao da njegova ideja nije originalna, ali da je očekivao takvu podršku, jer u gradu vlada opće mišljenje da Parking servis "pokrada građane". 

"Znao sam da će to tako buknuti zato što je takva atmosfera prema njima", rekao je Maksimović koga je za samo dva dana na Fejsbuku podržalo skoro 4.000 ljudi, ocjenjujući njegovu ideju kao genijalnu.

17.11.2011. 09:28:03
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Nocna dostava
    17.11.2011. 10:03
    Dobru ideju je imao tip, samo što gamad nema smisla za humor. Naplatit će nam se svaki centimetar asfalta i makadama.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh