« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
GOSTOVANJA

Kawasaki 3P u pohodu na Sloveniju

Kawasaki 3P najavljuju koncerte u Ljubljani i Mariboru!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dancing Bear)
Više o

koncerti

,

Ljubljana

,

Kawasaki 3P

,

Maribor

Kawasaki 3P - fantastična osmorka, ultimativni otkačenjaci i veterani punk-rock undergrounda svoj prvi koncert na slovenskom teritoriju održat će u prvoklasnom ljubljanskom koncertno/klupskom prostoru -  Kino Šiški, a već dan nakon u mariborskom Kinu Udarnik - Zavodu Udarnik.

Ovotjedni YU GO! Program u Kino Šiški bit će obilježen SKA ritmovima! Publika će imati jedinstvenu priliku prisustvovati  pravom odmjeravanju snaga bendova koji svaki u svojoj državi predstavlja sam vrh Ska scene!

Uz slovenske Ska ambasadore "Red Five Point Star" koji su u poslijednjih nekoliko godina izrasli u pravu slovensku senzaciju te dobro znani eksplozivni francuski bend "Joke" koji su u usvoju glazbu umješali dobru mjeru Balkana, tulum u Šiški dodatno će začiniti hrvatski najotkačeniji reggae-punk-ska bend.

Šiškin "YU GO!" će ovom prilikom postati pravi ŽUR te ponudit takvu mješavinu punka, reggaa, soukoussa, rocka, dub-a i hip-hopa - koju nikako ne valja propustiti!

Već sljedeći dan, Kawasaki 3P će nastupiti prvi puta pred mariborskom publikom u Zavodu Udarnik (kino Udarnik) koje je kao projekt nastalo kako bi se ojačao kulturni front grada. Pravi izbor za vikend bojišnicu svakako su heroji hrvatskog punk-rock undergrounda - Kawasaki 3P.

Nakon Slovenije, Kawasaki 3P najavljuje proslavu rođendana u zagrebačkoj Močvari 19. Ožujka, a uskoro slijede i koncerti u Beogradu i Novom Sadu.

  

15.02.2011. 23:04:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh