« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Kawasaki 3P u Domu sportova 25. ožujka

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 25. ožujka u Domu sportova najveći i najvažniji koncert svoje dosadašnje karijere.

Kad razvale Dom sportova ...
Kad razvale Dom sportova ... (Arhiva)
Više o

Dom sportova

,

ulaznice

,

koncert

,

Kawasaki 3P

,

cijena ulaznica

U posljednjih dvadesetak godine ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a. Njihov rockom podebljani ska punk, koliko god dolazio iz poznatih izvora, od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji koncertni kontrolirani kaos je nosio sve pred sobom. S takvim pedigrom i čak 24 godine staža na leđima Kawasaki su sasvim zasluženo pred vratima Doma sportova.

Kawasaki 3P - "Kak si, pa tak"

Scenarij za veliki koncert se tek slaže, ali je sigurno da će bend posebnu pažnju posvetiti trima ključnim momentima karijere - antologijskom debiju "Kawasaki 3P", megauspješnom "Idu Bugari" i prošlogodišnjem bestselleru "Goli zbog pasa". Kawasaki će u Dom sportova donijeti baš sve što ih je učinilo jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja, od "Antonije", "Puta madre" i "3Problema" preko "Snifa san glu", "Niskarastaman" i "Kristin" do "Kak si, pa tak", "Ni da ni ne" i "Loš, zao".

Kawasaki 3P - "Ni da ni ne"

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 5. prosinca. Do kraja 2016. cijena će im iznositi 60 kn. Od 1. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 25. ožujka 90 kn.

Kawasaki 3P - "3Problema"

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Dancing Bera, Gundulićeva 7, Zagreb

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr 

01.12.2016. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh