« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ODLIČNO

Kawasaki 3P održali koncert dosadašnje karijere u Domu sportova

Baloni, djevojka-zec, 8 malih duhača, Mario Kovač, burleska i kabaret, live prijenos iz backstagea na video zidu, dva i pol sata energične, uigrane svirke …

K3P u Domu sportova
K3P u Domu sportova (Julien Duval)
Više o

Dom sportova

,

koncert

,

Kawasaki 3P

U subotu 25. ožujka 2017. godine u Domu sportova, u Zagrebu, pred preko 3000 najluđe i najbolje publike ikad, grupa Kawasaki 3P održala je spektakularan koncert kojim je zaokružila dosadašnju, 24 godine dugu karijeru obilježenu trima kultnim albumima regionalne alter scene: 'Kawasaki 3P', 'Idu Bugari' i 'Goli zbog pasa'.

Glazbeni cirkus Kawasaki 3P-a točno u 21:30 h otvorilo je pet provokativno obučenih djevojaka iz skupine 'Divine Vixens' koja se bavi svim vrstama performansa vezanih za kabaret i burlesku.

Djevojke obučene u bijele košulje i crne čarape zapjevale su 'Malo vas je, malo vas je pičkice' nakon čega se deveteročlani bend uz ovacije publike pojavio na pozornici. Kawasaki djevojke su cijelo vrijeme bile uključene u koncert, što na pozornici, što zajedno s Mariom Kovačem na velikom video zidu smještenom iznad pozornice na kojem se prikazivao live prijenos iz backstagea.

( Live prijenos iz backstagea: https://youtu.be/8A0qCD2gDWI )

Nakon niza većih i manjih hitova 'Veliki dispečer', 'Anđelko', 'Kaj, kaj, kaj', 'Kak si? Pa tak!', 'Jebotxt', 'Idu Bugari', 'Mate Parlov', 'Šatro' i 'Kristin' atmosfera na koncertu stigla je do usijanja kada je na red stigla 'Puta madre' tijekom koje se bendu na stageu pridružila mala skupina duhača '8 problema'. Nakon toga na redu su došle još i 'Antonija', 'Loš, zao', 'Snifa san glu', 'Patlidžan', 'Sob' te možda najvećih hit Kawasaki 3P-a 'Ni da ni ne'.

Sjajan koncert Kawasaki 3P-a, obojen zvukovima izvrsne duhačke četvorke, odličnom i čvrstom ritam sekcijom, žestokim riffovima i impresivnim gitarističkim solažama te svakako karizmatičnim pojavama Demirela i frontmena Tomfe - okončan je nakon dva i pol sata s dva izlaska na bis.

Ovaj je koncert na svoj način obilježio dosadašnju karijeru ovog neobičnog i najmnogoljudnijeg alter benda u Hrvatskoj. Kawasaki 3P izdaje albume svakih šest godina, što znači da sljedeći možemo očekivati tek 2021. godine, no sigurni smo da ćete njihovo kreativno ludilo, humor i zaraznu energiju loviti po koncertima diljem regije.

Kawasaki 3p su Tomislav Vukelić Tomfa, Demirel Pašalić, Toni Barbarović, Davor Viduka, Mario Borščak, Igor Pavlica, Luka Dominik, Nikola Babić i Stipe Mađor.

27.03.2017. 14:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh