« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
COOL

Kaufland x Animal crossing

Upoznajte ovaj veliki trgovački lanac kroz popularnu igricu Animal Crossing

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Kaufland

,

Animal crossing

Već u siječnju ove godine je Kaufland kao prvi trgovački lanac u Hrvatskoj uveo praćenje aktualne ponude preko linka koji automatski stiže na WhatsApp, a sada su ponovno pokazali inovativnost: prvi su trgovački lanac koji ulazi u svijet gaminga!

Kaufland tako s ponosom najavljuje pokretanje svog prvog gaming projekta, digitalnog otoka u popularnoj igrici „Animal Crossing: New Horizons". Ovaj inovativni projekt vodi igrače na putovanje kroz opskrbni lanac Kauflanda i nudi zabavan i interaktivan način učenja o aktivnostima ovog trgovca u vezi s društvenom odgovornošću.

Dok igrači istražuju otok, moći će se susresti s različitim dijelovima opskrbnog lanca poput farmi i polja. Također će moći iz prve ruke vidjeti predanost Kaufland prema održivosti i saznati više o raznim inicijativama koje je ovaj trgovački lanac poduzeo kako bi smanjio svoj utjecaj na okoliš, primjerice prijelazom na obnovljive izvore energije.

Digitalni otok Kauflanda „Kaufisland" u spomenutoj igrici zabavan je i interaktivan način da igrači upoznaju tvrtku i njezine vrijednosti. Bez obzira na to jesu li dugogodišnji obožavatelji igre ili novi korisnici u svijetu „Animal Crossinga", ovaj otok nudi uzbudljivo i informativno iskustvo koje će zasigurno ostaviti upečatljiv dojam.

Posjetite Kauflandov digitalni otok u „Animal Crossing: New Horizons" uz kod: DA-3829-9221-8851, a više na Prvi u svijetu gejminga | Kaufland

Više o praćenju kataloga putem Whatsappa na kaufland.hr/whatsapp

20.02.2023. 18:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh