« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
COOL

Karte za Who stare 33 godine vrijede za 2013.

Menadžer centra Dunkin' Donuts u Providenceu najavio je da će karte za otkazani koncert od prije 33 godine vrijediti za njihov nastup u tome gradu u veljači iduće godine

Tko je sačuvao kartu, moći će ući :)
Tko je sačuvao kartu, moći će ući :) (Wikipedia)
Više o

ulaznice

,

The Who

,

koncert

,

otkazani koncert

Više od trideset godina naklon što je britanski rock sastav The Who bio prisiljen otkazati koncert u mjestu Providence na Rhode Islandu u SAD-u, njihovi će obožavatelji moći iskoristiti svoje karte pod uvjetom da su ih sačuvali, piše britanski Guardian.

Legendarna rock skupina bila je prisiljena otkazati nastup u Providence Civic Centeru zakazan za 17. prosinca 1979. nakon što je u stampedu na njihovom ranijem koncertu u Cincinnatiju u Ohiju živote izgubilo 11 ljudi.

Menadžer centra Dunkin' Donuts u Providenceu najavio je da će karte za otkazani koncert od prije 33 godine vrijediti za njihov nastup u tome gradu u veljači iduće godine. "Ako imate kartu za koncert iz 1979. pronaći čemo načina da ju sada iskoristite", kazao je izvršni direktor Lawrence Lepore.

"Netko, negdje sigurno još uvijek ima kartu. Pitanje je samo da li je spreman odreći je se. Ako jest, mi smo je spremni uzeti", kazao je.

Bend će u Providenceu 26. veljače 2013. zaključiti svoju sljedeću američku turneju, na kojoj će u cijelosti svirati stvari sa svojeg albuma "Quadrophenia" iz 1973.

20.07.2012. 17:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh