« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
AAR

Karte za Adria Air Race u prodaji

Karte za avio spektakl prodaju se na tri mjesta u samom centru grada

Spektakl na zadarskom nebu
Više o

Zadar

,

ulaznice

,

Adria Air Race

Od 12. srpnja Zadrani, kao i svi oni koji se narednih dana u Zadru zateknu, imaju mogućnost kupiti ulaznice za nadolazeći Adria Air Race Zadar 2011. na čak tri prodajna mjesta u gradu. Kako se doznaje, organizatori su postavili štandove na najfrekventnijim zadarskim lokacijama i na taj način omogućili svima da bez muke dođu do svoje ulaznice za zračni spektakl koji će se održati 20. srpnja.

- Idućih nekoliko dana ulaznice će se moći nabaviti na tri mjesta, točnije na Narodnom trgu, na  štandu koji je postavljen kod Benettona na Kalelargi, a treći je kod morskih orgulja. Naše hostese će tamo biti svakodnevno u vremenu od 9 do 13 sati i onda opet predvečer od 18.30 do 22.30 sati - rekao nam je Marko Emer, direktor Adria Air Racea. Ukoliko narednih dana nećete moći navratiti na navedena prodajna mjesta, podsjećamo da svoje ulaznice možete nabaviti i u sustavu Eventim po cijeni od 75 kuna.

- Savjetujemo građanima da ulaznice za Adria Air Race Zadar 2011. Kupe u pretprodaji kako bi se izbjegle gužve na ulazima na sam dan utrke  - istaknuo je Emer.

13.07.2011. 08:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh