« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Karlović otkazao nastup u Pekingu

Zdravstveni problemi pogodili su još jednog tenisača

Peking na žalost neće vidjeti ovakve slike
Peking na žalost neće vidjeti ovakve slike (AFP)
Više o

Olimpijske igre

,

Ivo Karlović

,

zdravstveni problemi

,

otkazivanje nastupa

Hrvatski tenisač Ivo Karlović otkazao je nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu zbog zdradstvenih tegoba. Karlović je obavijestio Hrvatski teniski savez da otkazuje nastup na OI zbog bolesti i liječničke zabrane puta u Peking.

Najbolje plasirani hrvatski tenisač na ATP listi je prije nekoliko dana zamolio HTS da mu put za Peking prolongira za jedan dan jer je dobio visoku temperaturu. Ta molba mu je uslišena, da bi danas Karlović iz američkog grada Miamia poslao poruku da je obavio liječnički pregled, te da mu liječnici zabranjuju nastup.

Danas je u Pekingu obavljen ždrijeb teniskog turnira i Karlović je kao 14. nositelj u prvom kolu trebao igrati sa Čehom Tomasom Berdychom.

Hrvatski tenis doista nema sreće na ovim Igrama jer je zbog bolesti već otkazao Mario Ančić, a Ivan Ljubičić je danas ipak doputovao u Peking unatoč činjenici da nije zaliječio ozljedu i njegov nastup u 1. kolu pojedinačne konkurencije i u parovima sa Marinom Čilićem je vrlo neizvjestan.

U Pekingu bi se tako moglo dogoditi da od planirane četvorice hrvatskih tenisača nastupi samo Čilić, koji u 1. kolu ide na Argentinca Juana Monaca. (HINA)

07.08.2008. 19:49:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh