« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PRIPAZITE

Kardinalne pogreške muškaraca u seksu

U seksu je poželjno raspraviti s partnerom na koje ste ustupke i poteze spremni tijekom spolnog odnosa prije nego što napravite prvi korak

Znate li što radite?
Znate li što radite? (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

pogreške

Muškarci obično vjeruju kako u seksu nema prevelikih tajni za njih, jer su naučili sve što su trebali iz pornića i priča "starijih frajera", no nerijetko se pokaže da su zapravo - prave trube u krevetu.

Ipak, čak i oni iskusniji mogu napraviti neku od ove dvije kardinalne pogreške koje će otjerati partnericu iz njihovog kreveta, stoga donosimo rješenja za situacije koje, naizgled, nisu bezizlazne, ali su u stvarnosti vrlo, vrlo problematične.

Prejaka stimulacija klitorisa - kako god vi to radili, rukom ili jezikom, nerijetko se klitorisu pridaje prevelika pažnja, jer to definitivno nije jedina zona koju treba obrađivati. Klitoris je vrlo nježan i treba ga tako tretirati, a osim njega u blizini je još erogenih zona, šarajte malo ..

Trljanje bradom - brade su opet u modi, naročito one trodnevne, no te i najviše pikaju, pogotovo ako krenete prema intimnim dijelovima svoje drage ... stoga, ili budite glatko obrijani, ili pazite što radite ...

10.10.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh