« Glazba
objavljeno prije 14 godina
HEAVY METAL

Karata za Megadeth sve manje

Prvi nastup Megadetha u Hrvatskoj pobudio velik interes domaćih metalaca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia, Megadeth live)
Više o

Zagreb

,

heavy metal

,

koncert

,

turneja

,

gradele

,

kuhanje na pari

,

topovski udar

Zagrebački koncert Megadetha - nesumnjivo jednog od najvećih heavy metal bendova današnjice održat će se u srijedu 30. lipnja u klubu Boogaloo. Ujedno će to biti prvi posjet grupe Megadeth Hrvatskoj i to u posebnom klupskom prostoru koji će stvoriti prisniju atmosferu za fanove od one kada nastupaju u velikim dvoranama ili na open air-ovima.

Ne čudi stoga da u sustavu Eventima više nema ulaznica za koncert. Ulaznice su rasprodane. Također je rasprodan i ljubljanski koncert dan ranije. Ulaznica za zagrebački koncert još ima ali samo na slijedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

Boogaloo Club - Ul. Grada Vukovara 68
Kovač - Masarykova 14
Dancing Bear - Gundulićeva 7
Planet Music - Ilica 37
Aždaja Boutique - Gajeva 17
Dirty Old Shop - Tratinska 22
Punkt 13 - Ilica 14

Također će biti još nešto ulaznica na blagajni kluba na dan koncerta.

Radi se o bendu kojeg doista ne treba posebno predstavljati ljubiteljima žestoke glazbe. Osnovao ih je gitarist Dave Mustaine prije 27 godina i to nakon što su ga izbacili iz Metallice. Prvotna namjera da svira u bendu popularnijem od onog iz kojeg je izbačen nije mu do kraja uspjela, ali 25 milijuna prodanih nosača zvuka i svrstavanje u veliku četvorku thrash metala uz Metallicu, Slayer i Anthrax, svakako govori da se radi o izuzetnom bendu.

U rujnu prošle godine Megadeth je objavio svoj novi, dvanaesti po redu studijski album nazvan „Endgame" (Roadrunner Records / Dancing Bear) kojeg su i mediji i fanovi ocijenili najvišim ocjenama. Prvi singl s albuma, „Head Crusher", nalazi se među nominiranima za Grammy u kategoriji Best Metal Performance, a Dave je u knjizi The 100 Greatest Metal Guitarists poznatog britanskog glazbenog novinara Joela McIvera završio na prvom mjestu!

Kao predgrupa će nastupiti poznata slovenska heavy metal grupa Prospect.

Koncert je najavljen za 20 sati a cijena ulaznice iznosi 230 Kn, dok će na dan koncerta iznositi 250 Kn.

15.06.2010. 10:35:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh