« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
KAKAV LI JE TVOJ?

Karamarku je normalno prepisivati diplomski rad

Apsolutno skandalozna izjava predsjednika HDZ-a da je normalno "kompilirati" diplomske radove povlači pitanje njegovog na studiju povijesti

Karamarko je za prepisivanje diplomskih
Karamarko je za prepisivanje diplomskih (Arhiva)
Više o

Tomislav Karamarko

,

prepisivanje

,

diplomski rad

,

plagiranje

,

Milijan Brkić

Tomislav Karamarko sve dublje tone u blato, no izgleda da je to jasno svima osim njemu samome. Nakon što je Ivo Sanader, koji ga je doveo u Vladu na mjesto ministra unutarnjih poslova, nepravomoćno osuđen kao ratni profiter i veleizdajnik, Index je otkrio da je njegova desna ruka Milijan Brkić među osumnjičenima za prepisivanje diplomskog rada od riječi do riječi na Visokoj policijskoj školi.

Karamarko očito nije poslušao savjet generala Ante Gotovine da je vrijeme za pogled u budućnost, jer se novinarima obratio hrpetinom floskula iz najgoreg doba HDZ-a, začinivši sve državnim neprijateljima, crvenom opasnošću, režimskim medijama i sličnim bedastoćama.

Štoviše, imao je hrabrosti optužiti i policiju, u kojoj je postavio apsolutno sve kadrove.

Kao šećer na kraju dolazi njegovo omalovažavanje vrijednosti diplomskog rada koji se, prema Karamarku, radi tako da se prepisuje sa svih strana, uveže i preda. Sramota!

22.11.2012. 13:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    stevica
    23.11.2012. 10:52
    Taj spijun toliko lupa da bi trebalo zamoliti gdju-icu Vedranu Rudan da ga sa par rijeci opise.Jer ono njeno da je jadranka kosor intelektualno nevina me do suza nasmijalo.A sto bi tek napisala za ovog odvratnog spijuncinu!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh