« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
ISTRAGA RAČUNA

Karamarko o tajnim računima SDP-a

Institucije doista moraju raditi svoj posao, a to su USKOK i policija i oni će to obaviti, istaknuo je ministar Karamarko odgovarajući na pitanja novinara

Fotografija vijesti
Više o

USKOK

,

SDP

,

Tomislav Karamarko

USKOK će principijelno i profesionalno obaviti svoj posao, rekao je danas Tomislav Karamarko, nakon što su ga novinari pitali o navodnim tajnim računima SDP-a u inozemstvu, prenosi Hina.

Moj komentar je uvijek isti kad su takve pojave u pitanju, rekao je Karamarko te nastavio da je, koliko je vidio jučer na televiziji, USKOK dobio prijavu. USKOK će sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao i prema tome nećemo prejudicirati i donositi zaključke, kazao je Karamarko.

Institucije doista moraju raditi svoj posao, a to su USKOK i policija i oni će to obaviti, istaknuo je ministar Karamarko odgovarajući na pitanja novinara.

Predsjednik Hrvatskoga helsinškog odbora (HHO) Ivan Zvonimir Čičak jučer je u zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu dao iskaz o postojanju navodnog tajnog računa SDP-a u Grazu 2002., a predao im je i kopiju ugovora iz studenog 1995. kojim je SDP prodao SR Njemačkoj trećinu nekretnine u Zagrebu, tvrdeći da je ta stranka pritom utajila porez i prala novac. SDP je jučer odbacio i nevjerodostojnima ocijenio te optužbe.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom bio na svečanosti postrojavanja aktivnog i pričuvnog sastava policije Policijske postrojbe Vrbovsko 1991. i voda Policijske postaje Vrbovsko u povodu Dana policije.

24.09.2011. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh