« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
PARTIZANI I USTAŠE

Karamarko bi Hrvatsku vratio u '45

Tomislav Karamarko potpuno je izgubio kompas i svim silama pokušava vratiti svoju stranku, a rado bi i cijelu zemlju, u vrijeme ustaša i partizana

Hrvatska Domovina Zombija - cilj šefa HDZ-a
Hrvatska Domovina Zombija - cilj šefa HDZ-a (Arhiva)
Više o

HDZ

,

ustaše

,

partizani

,

Tomislav Karamarko

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko založio se da zdravstveni odgoj u školama bude izborni predmet, a vladajuće je nazvao "zanesenjacima socijalističke ideologije". "Predložit ćemo da i to bude izborni predmet. Ako je vjeronauk, zašto i zdravstveni odgoj ne bi bio izborni", istaknuo je Karamarko na sinoćnjoj proslavi 23. obljetnice osnutka zagrebačke organizacije HDZ-a, održanoj u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Vladajuće je nazvao "zanesenjacima socijalističke ideologije", ocijenivši kako Vlada RH s hrvatskim biskupima razgovara imperativnim tonom koji ne dopušta dijalog, te da nameće odgoj koji je protivan svjetonazoru većine roditelja.

Komentirajući nedavnu objavu Registra hrvatskih branitelja, predsjednik HDZ-a Karamarko je zatražio da se objavi i "lista četnika koji su izvršili agresiju na Hrvatsku i koji su abolirani, što je apsurd". Založio se i za objavu liste boraca NOB-a, ustvrdivši kako je svake godine sve više onih koji primaju mirovine s tog osnova, te da ih je trenutačno 62.000.

"Ajmo objaviti i tu listu, pa da vidimo tko je potukao Nijemce '45.", kazao je Karamarko. Predsjednicima države i Vlade, Ivi Josipoviću i Zoranu Milanoviću, zamjerio je što su ignorirali obljetnicu smrti prvoga hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

"Nije im se dalo ni glumiti, jer Hrvatsku nikad nisu željeli ni voljeli, a danas imaju želju kreirati Hrvatsku", ocijenio je Karamarko. Članovima HDZ-a je poručio kako je vrijeme da se okupe, ocijenivši da je na djelu pokušaj vraćanja socijalističkih vrijednosti.

28.12.2012. 08:25:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh