« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
HE HE

Kakvi su to muškarci s kojima se zabavljaju nevjerne žene

Mlado meso prilično je politički nekorektan izraz koji se obično odnosi na žene, no kad su nevjerne žene u pitanju - to je nešto sasvim drugo

Traži se mlado meso
Traži se mlado meso (Arhiva)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

mlađi muškarci

Žene su nevjerne, naravno, jer muškarci moraju s nekim varati, no obično se o ženskim navikama nevjere ne govori previše. 

E, pa jedno je istraživanje obradilo čak 11 tisuća žena kako bi pokušalo dobiti odgovor na neka pitanja, a prvo je bilo - što je najvažnije kod ljubavnika s kojim varaju partnera. Najveći broj ispitanica, njih čak 70 posto složio se da je to - mladost.

Dosta je njih priznalo da se zapravo nalaze u prilično dobrom i sretnom braku, no jedna stvar im kronično nedostaje - naravno, dobar seks.

Ne čudi, stoga, da se tada u jednadžbu uvodi mlađi frajer na vrhuncu seksualne moći, no ujedno i dovoljno iskusan da bi mogao zadovoljiti sve prohtjeve žene. 

Zašto to rade? Da bi se osjećale mlađe, poželjnije, bolje ... dakle, jednako kao i muškarci koji su nevjerni. I da, nemali broj ispitanica kaže da se još danima nakon seksa s ljubavnikom osjeća sretnije i ispunjenije, što na kraju ima snažan pozitivan učinak na kvalitetu njihovog braka.

Za muškarce koji su zainteresirani za takav poslić - trebali bi imati 34 godine, tek toliko da znate.

03.01.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh