« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
HMM :)

Kakve žene ne mogu zadržati muškarce?

Ima žena koje privlače muškarce kao magnet i moraju ih puškom tjerati od sebe, dok se druge osjećaju kao da im klize kroz prste ...

Ljubomora treba biti s mjerom
Ljubomora treba biti s mjerom (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

Kako zadržati muškarca koji vam se sviđa? Iako pitanje možda zvuči blesavo, nekim je ženama to stvarno problem, a evo i razloga zbog kojih muškarci odlaze od njih.

Ljubomora - jedna od stvari koja će svakog muškarca otjerati vrlo, vrlo brzo. Malo ljubomore je čak i simpatično i muškarcima diže ego, no kad ga se ispituje o svakoj ženi koju je ili pogledao ili pozdravio ... to je definitivno previše.

(Pre)brzo zaljubljivanje - nakon drugog spoja već ga gledate zaljubljeno i ne možete odoljeti da mu stalno ne pokazujete svoje osjećaje, a ni brak i djeca nisu daleko ... to će otjerati svakog muškarca.

Proganjanje - muškarci su po prirodi lovci, ili bi barem željeli biti, pa žena koja se ponaša kao i oni nije baš najbolje prihvaćena.

Zahtjevnost - želite znati sve o njemu, gdje je bio, što je radio, poruke svakih sat vremena ... ma kako romantično to vama zvučalo, on se osjeća kao na policijskom ispitivanju i, naravno, bježi.

Eto, malo mirniji pristup s manje osjećaja i sve će biti u redu ...

 

20.11.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh