« Žene
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Kakve su žene po mjesecu rođenja

Mjesec rođenja govori dosta o vašem karakteru, iako u ovom članku zapravo ne govorimo o horoskopu...

Što o vama govori mjesec rođenja
Što o vama govori mjesec rođenja (Arhiva)
Više o

žene

,

karakter

,

mjesec rođenja

U siječnju na svijet dolaze žene koju su najizdržljivije i najstrpljivije. Kažu da su ove žene često obdarene crtama muškog karaktera koje se ne žale i koje će samostalno i ponosno rješavati svoje probleme. Žene rođene u siječnju ne vole sređivati kuću i čistiti, a što se kuhanja tiče jedne su od najboljih kuharica jer imaju talenta.

U veljači se rađaju osjetljive, uporne i tvrdoglave žene koje mogu biti osvetoljubive. Ove žene sklone su živčanim slomovima, ali istovremeno imaju visoku razinu samokontrole. Odluke donose brzo bez previše razmišljanja i ne boje se poteškoća. Često se žure pa nisu uvijek točne, a s obzirom da odlično znaju kako manipulirati drugima imaju dobru karijeru i jako vole djecu.

U ožujku se rađaju najosjetljivije žene koje su vrlo ranjive i osjećajne. Njihova tvrdoglavost ide im na štetu, a obzirom da su nesigurne često su i nesretne. Zbog njihove sramežljivosti teško dolaze do uspjeha. Šarmantne su i krhke zbog čega često privlače muškarce koje smatraju svojim zaštitnicima.

U travnju se rađaju motivirane, hrabre i uporne žene koje su poznate po svojoj praktičnosti i racionalnosti. Ovo su žene koje znaju što žele i koje uvijek postižu željeno. Ne podnose nestabilnost, a osjećaji i emocije su im uvijek na prvom mjestu.Zahtjevne ženeU svibnju se rađaju zahtjevne, odlučne, samostalne i beskompromisne žene koje ne opraštaju lako. Ovo su tvrdoglave žene koje su često lideri i koje za prioritet stvaljaju materijalno.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
05.01.2019. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh