« Seks
objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana
OPA :)

Kakve grudi muškarci obožavaju?

Recimo, muškarci koji su spremni na očinstvo također vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu

Muškarci ih jednostavno obožavaju
Muškarci ih jednostavno obožavaju (Arhiva)
Više o

grudi

Muškarci vole ženske grudi, to je nepobitna činjjenica, no osim toga može se saznati i što to o njima govori. Ispostavilo se da je tvrdnja o tome kako muškarci vole velike grudi tek djelomično točna - vole ih muškarci lošijeg materijalnog statusa, a objašnjenje za to vrlo je zanimljivo - materijalno bogati muškarci podsvjesno znaju kako im te 'rezerve' ne trebaju, dok oni siromašni baš u bujnim ženskim grudima vide sigurnost.

Isto istraživanje pokazalo je i kako su češće muškarci koji vole velike grudi seksisti. No, nisu svi koji vole velike grudi bez novca i seksisti.

Ispostavilo se da muškarci koji su spremni na očinstvo također vole veliko poprsje jer u njemu vide sigurnost za svoju buduću djecu te oni kojima je u djetinjstvu nedostajalo majčinske ljubavi isto tako će se prije okrenuti za ženom s bujnim poprsjem i priželjkivati jednu takvu kraj sebe.

Veličina grudi nije bitna seksualno liberalnim muškarcima.

Još jedna zanimljiva činjenica za kraj: nećete vjerovati, ali gledanje u žensko poprsje produžava život - poboljšava kardiovaskularno stanje i jača optimizam. 

15.07.2018. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh