« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
NOVI LOOK

Kakva šminka najbolje pristaje pojedinom horoskopskom znaku

Kod šminkanja je najvažnije voditi računa o boji tena, no ljeto je, pa možete malo i poludjeti

Jessica Alba tipična je predstavnica znaka Bika i to pokazuje i svojim prirodnim make-upom
Više o

ljeto

,

horoskop

,

šminka

,

make up

Astrologinje Stefanie Iris Weiss i Sherene Schostak savjetuju da ovoga ljeta pokušate prilagoditi šminku svom astrološkom znaku i jamče vam da nećete pogriješiti.

Evo što najbolje pristaje pojedinom znaku:

OVAN

„Crveni ruž je savršen za ovnove," kaže Stefanie Iris Weiss, astrologinja i jedna polovica dua Saturn Sisters. Ali to nije jedino mjesto na koje bi taj znak trebao stavljati crvenu. „Ovnovi se često znaju brzo naljutiti, pa im ponekad koža zna biti rumena, tako da tekući i puder u prahu s crvenim pod-tonom zna tome pomoći," dodaje.

BIK

„Bikovi su zemljani znak, pa time vole boje koje doslovno imitiraju zemlju i drveće," kaže  Weiss. „Smeđe i zelene olovke za oči su savršene... one daju prirodan, senzualan izgled licu." To se također odnosi na usne; ne razmišljajte o crvenoj i kričavo rozoj boji - malo prozirnog sjajila za usne je dovoljno.

BLIZANAC

„Ovaj znak voli eksperimentirati, tako da će se sigurno prvi primiti svjetlijih i uzbudljivijih boja," kaže Weiss. "Najbolja boja za blizance je žuta, ali se ne boje eksperimentirati i igrati se s najšokantnijim kombinacijama boja. Blizanac je znak koji može jako pretjerati sa šminkom, a da im još uvijek odlično pristaje."

RAK

„Rakovi vole metalik boje - naročito sivu, boju njihovog vladajućeg planeta Mjeseca," objašnjava Weiss. Evo odlične prilike za ekstravagantni look sa sivim sjenilom!

LAV

Kao i prijašnji znak, lavovi isto tako vole sve što sjaji. „Ovaj dramatični znak vjeruje da što su hrabriji sa šminkom, to bolje; oni vole zlatnu boju, ne samo za ljeto," kaže Weiss. „Svjetlucavo zlatno sjenilo i malo zlatnog highlightera na jagodice i dekolte je sve što lavici treba."

DJEVICA

Djevice su veoma praktičan i pomalo tip A znak: „Moraju si unaprijed isplanirati cijeli proces stavljanja šminke - za njih je šminkanje na brzaka nepoznata stvar, za razliku od vatrenih znakova," kaže Weiss. To također znači da su žestoko odani najdražim proizvodima i brendovima, i ne vole puno riskirati što se tiče šminkanja. „Kao i bikovi, djevice odlično izgledaju s neutralnim i smeđim tonovima."

VAGA

Ovaj znak privlači jedna specifična boja. „Njima se sve vrti oko ružičaste," kaže Sherene Schostak, astrologinja i druga polovica dua Saturn Sisters. No, vage su poznate po tome da malo eksperimentiraju. „Svijetloplava je također klasična omiljena boja pripadnika znaka vage," kaže Schostak.

ŠKORPION

„Škorpije su klasične femme fatales zodijaka - to uključuje debeli crni tuš i tone i tone maskare," kaže Schostak. „Što su oči dramatičnije i misterioznije, to bolje." Škorpioni jako vole tinjajuću sexy šminku tamnih i dramatičnih boja, a sve mora biti jako dimljivo i jako, jako crno.

STRIJELAC

„Strijelce ne zanima ništa povezano s nenametljivosti," objašnjava Schostak. „Što avanturističnije, to bolje - nikad ne dopuštaju strahu i sumnjama da ih spriječe i uvijek će odabrati boje koje će svijetu pokazati njihov nemilosrdan optimizam."

JARAC

„Jarci su najjednostavniji znak zodijaka. Vole klasičan i neutralan look kojeg mogu nositi svugdje - od posla do izlazka s prijateljicama," kaže Schostak.

VODENJAK

„Vodenjaci vole sve šokantno što se tiče odabira boja - što neuobičajnije, to bolje," kaže Schostak. Predlaže kričavo plavu ili zelenu - bilo što odvažno.

RIBA

„Ribe su mistične sirene zodijaka, pa ih privlače svjetleće boje," kaže Schostak. To znači da vole sve što je svjetlucavo, sjajno i ljuskasto.


29.07.2016. 18:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh