« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Kako znati da vaša veza nema smisla

Ovo su četiri znaka koja potvrđuju da ćete u vezi imati više mučnih nego lijepih trenutaka i da ju je najbolje okončati

Neke veze stvarno nemaju smisla
Neke veze stvarno nemaju smisla (Shutterstock)
Više o

problemi

,

prekid veze

,

veza

Na počecima veze mnogi misle da su pronašli onu pravu/pravog, no, nažalost, mnogi kasnije shvate da su bili u krivu. No, ponekad se događa, pogotovo kada partneri dugo zajedno, da ne znaju prepoznati da su u vezi koja je toksična i čiji opstanak nema smisla.

U nastavku su četiri znaka koja potvrđuju da ćete u vezi imati više mučnih nego lijepih trenutaka i da ju je najbolje okončati.

Gledate druge - potencijalne nove partnere - ako ste u vezi s "pravom" osobom, neće vas fascinirati kolega iz odjela financija ili zgodna djevojka koju ste sreli na putu za posao. "Ako stalno razmišljate o drugoj opciji, u tom slučaju vaša veza nije čvrsta onoliko koliko mislite da je", kaže bračni terapeut Jonathan Bennett.

Ne osjećate se dobro - ponekad je najbolje osluškivati svoj instinkt. Ako vam se čini da je vaš partner osoba s kojom ne želite provesti ostatak života, onda vjerojatno i nije. Uče nas da odluke u životu donosimo razumno, no nekada je osjećaj moćniji nego što mislimo.

Nema naznaka da će biti bolje - trzavice u svakoj vezi su normalna stvar i vrlo su rijetki parovi koji su sretni cijelo vrijeme. No, ako vam se čini da vam je veza toliko loša da se ne vidi svjetlo na kraju tunela, vrlo vjerojatno je vrijeme da krenete dalje.

Partner uvijek krivi vas - za probleme u braku ili ljubavnoj vezi rijetko je kriva jedna strana - najčešće odgovornost snose oba partnera. Bračni terapeuti upozoravaju da je u situacijama kada jedan partner stalno okrivljuje drugog, istodobno ne želeći raspraviti konflikte, jedini način prekid takve veze. Kada se pojave problemi, uvijek se moraju rješavati zajedno - odnosno u tome moraju sudjelovati oba partnera.

Ako vam bilo koji od navedenih znakova zvuči poznato, vašoj vezi je došo kraj, piše Independent

01.01.2017. 20:46:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh