« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Kako znati da vas dragi više ne voli

Svaka ljubavna priča ima svoj kraj - neka prirodan, kad netko od partnera premine nakon dugog zajedničkog života, a neka jedan od partnera odluči otići ...

Gotovo je?
Gotovo je? (Shutterstock)
Više o

prekid veze

,

veza

,

znakovi

,

kraj ljubavi

Kraj veze je traumatičan za oba partnera, no uvijek na kraju jedan izvuče kraći kraj jer je drugi već odavno donio odluku o prekidu, samo je nema hrabrosti reći ...

Kad su žene u pitanju, one bi sigurno željele znati da je njihov partner odlučio da je dosta, pa evo nekih znakova koji će to potvrditi i jasnije nego riječi.

Recimo, ako više ne znate što vaš dragi radi na poslu, tko ga gnjavi, što mu se dogodilo ... nestaje komunikacija, a to je gotovo uvijek posljedica želje za prekidom.

Jednako tako, one stvari na kojima vam je prije prigovaraju sad ga najednom više ne smetaju - ne, nije se predomislio, nego ga više nije briga. A to je definitivno loše za vezu.

Stalno ide van s dečkima - ako je i prije dosta izlazio s njima, kad to postane stalna pojava, a vi sjedite kod kuće ... valjda vam je jasno što to znači.

I da, kad više nemate povlašten tretman - ne otvara vam vrata, radi sitne usluge, jednom riječju, tretira vas kao muškarca, znajte da ste izgubili ono posebno mjesto u njegovom srcu.

02.11.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh