« Seks
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
HE HE

Kako znati da vam je seksualni život savršen

Seksualni život vrlo je važan za ukupne odnose u vezi, a ako niste sigurni je li vaš život među plahtama dovoljno dobar, provjerite ove tri stvari

Je li vam dobro u krevetu?
Je li vam dobro u krevetu? (DeviantArt)
Više o

seks

,

seksualni život

,

savršen seks

Seksualni život jednostavno mora biti dobar, tu nema neke tajne, jer ako ne štima u krevetu, neće štimati ni za stolom, kako su govorili naši stari.

U ovo doba maksimalne seksualiziranosti, teško je objektivno procijeniti kvalitetu vlastitog seksualnog života, ali nije nemoguće - evo tri stvari koje će vam jasno dati do znanja da je sve i više nego u redu.

Za početak, partneru možete reći sve što želite - sjajna komunikacija jedan je od preduvjeta kako veze, tako i seksa, pa kad ste se i vi i partner dovoljno oslobodili da jedno drugome povjeravate sve svoje želje, to znači da ste na pravom putu.

Zatim, tijekom seksa ne razmišljate o izgledu - žene često u seksu koče neke fiks ideje o izgledu, višku na krivim mjestima, celulitu ... pa se nerijetko trude cijelo vrijeme ne izlagati dijelove tijela kojima nisu zadovoljne. Ne treba ni reći koliko je to pogrešno i destimulirajuće, pa kad primjetite da vas za to nije briga, budite sigurni da će u krevetu biti još bolje nego prije.

Za kraj, nakon seksa ste opušteni i sretni - kad nakon orgazma jednostavno ležite prožeti osjećajima, smireni i opušteni, bez ikakve grižnje savjesti, misli o tko zna čemu ... to znači da vam je seks jako, jako dobar.

20.12.2015. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh