« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
FRENDOVI? HMM :)

Kako znati da ste više od prijatelja?

Sigurno ste se u ovakvoj situaciji našli nekad u životu - svi vam otkažu izlazak, a vi ga nazovete i on vas strpljivo sasluša, da vam dobar savjet i izađe s vama bez komplikacija

Jeste li ipak više od prijatelja?
Jeste li ipak više od prijatelja? (Dreamstime)
Više o

prijatelji

,

prijatelji s povlasticama

,

muškarci

,

žene

Prijatelji suprotnog spola nisu rijetkost kao što se obično misli i ne, ne moraju nužno biti prijatelji s povlasticama. Ipak, žene svoje muške prijatelje promatraju malo drugačije nego obrnuto, a nerijetko se dogodi da je prijateljstvo samo uvod u vezu.

No, znakove da se situacija razvija u tom smjeru treba prepoznati na vrijeme, kako biste mogli odlučiti što ćete napraviti, pa da vidimo što treba uočiti ...

Dopisivanje - uz sve ostalo, nema sata u danu kad si niste poslali neku poruku ili ga obavijestili o svojim doživljajima? Hehe, pa to ne biste ni dečku slali tako često ... ili možda ipak biste?

Druženja - ako zajedno provodite stvarno puno vremena, bilo uživo ili na telefonu ili društvenim mrežama, vrijeme je da se zapitate: kuda to vodi?

Nasmijavanje - nema osobe koja vas može nasmijati kao on, čak i kad ste najlošije volje zna kako vam izmamiti osmijeh na lice? Sjajno, nije li? Ali, što to zapravo znači?

Pozivi - kad se nešto važno dogodilo ili su vam cure otkazale izlazak ili se samo želite družiti, zovete uvijek njega ... hmmm, i to vam nije sumnjivo?

Slušanje - ako vas stvarno sluša, za razliku od ostalih muškaraca, to je definitivno razlog za sumnju, jer muškarci su poznati po tome da to ne rade. Kad vas netko pozorno sluša, jako mu je stalo do vas.

Eto, ako se ovakve stvari stalno događaju, reći da ste prijatelji možda nije dovoljno jak izraz.

29.11.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh