« Žene
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
VEZE

Kako znati da on nije za vas?

Može biti Apolon, no ipak ima nekoliko stvari koje odmah daju do znanja da nije materijal za vezu

Ako ne ide, ne ide, krenite dalje
Ako ne ide, ne ide, krenite dalje (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

veze

,

muškarci

,

povjerenje

Da li je on dobar materijal za vezu pita se svaka žena nakon što upozna novog muškarca. Univerzalnog odgovora na pitanje, naravno, nema, no ima nekoliko stvari na koje vrijedi obratiti pažnju jer će vam dati do znanja da bi ga trebale "pustiti da ode", da budemo fini i pristojni. 

Ako osim seksa nemate neku temu razgovora, zapravo, ako prije i poslije seksa nema apsolutno ničega o čemu biste razgovarali ... baš i nije neki materijal. 

Jednako tako, pred osobom s kojom očekujete vezu ne bi se trebali pretvarati da ste netko drugi. Kad se prvi put ulovite da s njim razgovarate drugačije nego s prijateljima, posumnjajte, a ako se to ponovi i u drugoj, trećoj godini veze, vrijeme je da ili promijenite sebe ili pobjegnete glavom bez obzira. 

Čim ga ulovite u prvoj laži, vrijeme je za pakiranje kofera, nema smisla čekati da pređu u naviku, a ukoliko uz to ne može prevaliti preko usana neku rečenicu koja počinje s: Kad mi za par godina ..., to znači da ne može zamisliti budućnost s vama, stoga, hit the road!

Za kraj, ako vas počnu proganjati sumnje, ili primjetite da on ima takvih problema, definitivno niste jedno za drugo jer u vašoj vezi nema povjerenja.

16.03.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh