« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DRAGA ...

Kako znati da je muškarac zaljubljen u vas

Ako očekujete jasne i nedvosmislene ljubavne izjave od svog muškarca, mogli bi se načekati, pa obratite pažnju na ove znakove

Pročitajte znakove, ne čekajte riječi
Pročitajte znakove, ne čekajte riječi (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Muškarci su poznati po štedljivom izražavanju osjećaja, tako da ako od svog muškarca očekujete neke velike izljeve ljubavi, mogli bi se načekati do sudnjeg dana. No, i oni imaju neke male znakove kojima jasno daju do znanja da ste im izuzetno važni i da su, zapravo, zaljubljeni u vas preko ušiju.

Prvi znak može vam biti otvaranje i dijeljenje strahova i problema, čime on traži vašu podršku, što u stvari znači da ima puno povjerenje u vas i da vas voli. Kad to kombinira s ribanjem uprljanih mjesta u kući i pomaganjem u drugim kućanskim poslovima, možete biti prilično sigurni da je vaš dušom i tijelom. 

Tako će podjeliiti s vama i misli o svom poslu i odnosima sa šefovima i kolegama, što je također poziv u pomoć - traži vaše mišljenje zato što ga cijeni. Uz to, zaljubljen muškarac odabrat će uvijek savršen poklon jer želi da uživate u njemu, a to može samo ako je dobro zapamtio sve što volite.

Zaljubljenim muškarcima ne smeta javno iskazivanje nježnosti, štoviše, vrlo često će ga upravo on inicirati, a to ujedno znači da ste postali dio njegovog uskog kruga najbližih pred kojima nema tajni, pa možete očekivati i upoznavanje s ostatkom obitelji.

I na kraju, možda i najvažnije - nema problema s kompromisima, čak i ako uključuju njegove omiljene aktivnosti. To je znak da ste ga potpuno osvojili.

09.04.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh