« Život
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Kako znate da ste pronašli pravog muškarca

Naći partnera koji vam potpuno odgovara stvarno nije lako, tako da nekad možemo previdjeti činjenicu da smo upravo s njim

Pravi? Nije? Ili je?
Pravi? Nije? Ili je? (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

veze

,

muškarci

,

harmonija

Princ na bijelom konju već se pomalo izlizao kao šablona idealnog muškarca kojeg žene traže, no dosta je slučajeva kad je potrebno samo malo bolje otvoriti oči i shvatiti da se idealan muškarac zapravo nalazi odmah pored vas.

Ako, primjerice, baš njemu otkrivate svoje tajne koje niste dijelili ni s najboljom prijateljicom, znači da u njega imate toliko povjerenja da vaša veza lako može opstati zauvijek. Pritom se može dogoditi i da vas vidi u trenucima slabosti, pa ako ostane s vama i tješi vas, na dobrom ste putu ...

Kad malo promislite i shvatite da ga ne želite mijenjati,iako vas neke stvari iritiraju, ali znate da su dio cjeline, i obuzme vas želja da ga upoznate s roditeljima, to su još dva znaka koja vam jasno govore da ste pronašli osobu kakva vam treba. 

Uz to, kraj svog idealnog muškarca morate se osjećati dobro u bilo kojem trenutku, i kad šutite i kad ludujete. Trebate li ga u zdravim količinama, preciznije, dajete mu slobodu koja mu treba i uzimate trenutke za sebe, znači da je međusobno povjerenje već nadišlo moguću ljubomoru, pa možete biti sigurni da je on pravi za vas.

I, za kraj, trebate moći zamisliti zajedničku budućnost bez nekog napora volje. Ako vam sve navedeno prolazi, ne tražite dalje - vaš idealan muškarac već je kraj vas.

03.11.2013. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh