« Žene
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
EHH ...

Kako žene tjeraju muškarce od sebe

Dajte im to veselje s vremena na vrijeme, budite malo bespomoćna žena, to će ih beskrajno usrećiti

Budite lukavi i nemojte ga udaljiti od sebe
Budite lukavi i nemojte ga udaljiti od sebe (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

Muški um ženama je ponekad tajna kao što je i ženski muškarcima, pa evo nekoliko stvari koje muškarci nikako ne žele da im radite, jer ćete ih na taj način samo otjerati od sebe.

Recimo, muškarci definitivno ne vole promjene u svojim navikama, pogotovo kad ih netko drugi tjera na to. Ako ste ušli u vezu s mišlju "OK, ovaj je dobar materijal, samo ga treba malo istesati", velika je vjerojatnost da to neće dugo trajati. On je svojevoljno promijenio onoliko koliko može da bi bio s vama, svaka daljnja promjena ne može biti brza, već mora trajati godinama. Imate li toliko vremena?

Muškarci se ne zamaraju sitnicama, a koje su to, reći će vam sami ako ih malo pažljivije slušate. U njihovim postupcima, pogotovo na početku veze, nema skrivenih namjera, osim one da vas odvuku u krevet. Stoga, ne zamarajte ni sebe ni njih malim stvarima. 

Jednako tako, muškarci vole čuti da su voljeni, ali ne baš deset puta dnevno. Kao i svaka riječ ili izraz, i "volim te" se može brzo izlizati i izgubiti značaj. Dozirajte to pametno, upotrebljavajte kad treba i postići ćete puno. 

Za kraj, nemojte dozvoliti da se vaš partner prestane osjećati kao zaštitinik. To je muška stvar, to im treba, pa dajte im to veselje s vremena na vrijeme, budite malo bespomoćna žena, to će ih beskrajno usrećiti.

 

26.01.2014. 21:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh