« Žene
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
MA DA?

Kako žene nesvjesno zavode muškarce?

Ugledate osobu koja vam se sviđa i koju želite, a vaše tijelo samo počne izvoditi trikove kako bi privukli njegovu pažnju... koje?

Ne baš ovako, suptilnije...
Ne baš ovako, suptilnije... (Shutterstock)
Više o

žene

,

zavođenje muškaraca

,

trikovi

Zavođenje je ponekad prilično nesvjesna stvar - ugledate osobu koja vam se sviđa i koju želite, a vaše tijelo samo počne izvoditi trikove kako bi privukli njegovu pažnju, tvrde stručnjaci i navode nekoliko stvari koje rade žene - potpuno nesvjesno.

Ženski trikovi za zavođenje

Igranje nakitom - u blizini muškarca koji im je "zapeo za oko" žene su nervozne pa se znaju smirivati tako da se igraju nakitom. Na primjer, ako se igraju ogrlicom, nesvjesno pokušavaju privući njegovu pažnju na svoj dekolte.

Kosa - igranje kosom je jedan od najprepoznatijih znakova zavođenja. Žene tijekom razgovora s muškarcem malo nagnu glavu ustranu, hvataju uvojak kose i prstima se igraju njime. To je siguran znak da samo čekaju da on napravi prvi korak.

Noge - žena kojoj se sviđa neki muškarac sjedit će pored njega prekriženih nogu dok će joj prsti na stopalima biti usmjereni prema njemu. Tako na neki način želi da on obrati pažnju i na njezine noge.

Obrve i oči - kada su u blizini muškarca koji im se sviđa, žene nesvjesno podižu obrve i osmijeh im ne silazi s lica. Oči su im sjajne.

Položaj tijela - nesvjesno se naginje prema njemu jer mu želi biti što je moguće bliže. Ako sjede zajedno za stolom, njezine ruke bit će mu najbliže što je moguće, a da ne postane previše sumnjivo. Uglavnom, tražit će izgovore kako bi mu bila vrlo blizu ili ga "slučajno" dodirnula.

Smijeh - žena koja želi privući pažnju nekog muškarca, smijat će se glasnije, čak i ako ne razgovara s njim već se on nalazi na drugom kraju prostorije

19.02.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh