« Žene
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako zavesti tipa na Facebooku

Sinoć ste partijali i zapeo vam je za oko, a zapravo ne znate kako biste došli do njega? Evo par dobrih savjeta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Facebook

,

zavođenje

,

lajkanje

Facebook je odavno prerastao osnovnu ideju, pa tako može poslužiti i kao kanal za zavođenje, kažu na portalu youqueen.com uz nekoliko savjeta za osvajanje muškarca koji vam se sviđa.

Znači, nakon što ga pronađete, jedna će normalna poruka vjerojatno biti dovoljna za sklapanje prijateljstva na Facebooku, tipa Bok, upoznali smo se na tulumu, ja sam prijateljica od ... (stavite ime osobe za koju ste sigurni da vas oboje poznaje).

Ukoliko ste ostavili makar mlaki dojam na njega, odgovorit će i prihvatiti zahtjev za prijateljstvo. Čak i ako ne odgovori nego samo prihvati prijateljstvo, možete lako izgraditi status kod njega lajkanjem njemu omiljenih stvari koje stavlja na Fejs, no ne previše napadno.

Naravno, i vaš profil treba biti sređen u smislu da ste malo pregledali albume fotografija koje ste postavili i uklonili neke za koje ste i zaboravili da postoje, a ne služe vam baš kao najbolja razglednica. 

Pomaže i diskretno postavljanje stvari za koje ste sigurni da voli, poput spotova omiljenih grupa ili fotki prirode, kućnih ljubimaca, crni humor ... bilo što na temu onoga što ste pronašli na njegovom profilu. Naravno, i opet ne treba pretjerivati.

Kad prvi puta lajka neki vaš status ili post, vrijeme je za prvu poruku, a nadalje je sve u vašim spretnim rukama ...

27.07.2013. 11:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh