« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine
SAVJETI :)

Kako zabilježiti najbolje od proljeća?

Uz privlačnu estetiku i vrhunske kamere, Huawei nova 9 SE savršen je uređaj za mlade koji uživaju u dijeljenju uspomena na društvenim mrežama

Proljeće u punom sjaju ;)
Proljeće u punom sjaju ;) (Huawei)
Više o

mobiteli

,

proljeće

,

fotografije

,

snimke

,

Huawei nova 9 SE

Zahvaljujući kvalitetnoj izradi, pristupačnim cijenama i nevjerojatnim kamerama, pametni telefoni Huawei nova serije oduvijek su bili popularni među mlađim korisnicima.

Uz privlačnu estetiku i vrhunske kamere, Huawei nova 9 SE savršen je uređaj za mlade koji uživaju u dijeljenju uspomena na društvenim mrežama, a zahvaljujući nizu novih značajki, uređaj će poželjeti korisnici svih generacija.

Kamera za svaki trenutak

Sposobnost kamere da zabilježi sve životne ljepote koje nas okružuju je ključni čimbenik pri odabiru pametnog telefona. Nova 9 SE opremljen je četverostrukim AI sustavom kamera s glavnom kamerom od 108 MP, ultraširokokutnom kamerom od 8 MP, te bokeh i makro kamerama od 2 MP. Zahvaljujući impresivnoj kameri visoke rezolucije od 108 MP i otvoru blende f/1.9, nova 9 SE korisnicima kroz fotografiju omogućuje izraziti kreativnost do najsitnijeg detalja.

Nova 9 SE korisnicima omogućuje stvaranje fotografija u bilo kojim uvjetima. Prilikom slikanja pejzaža, ultraširokokutna kamera s vidnim poljem od 112 stupnjeva omogućuje snimanje svega u jednom kadru. S druge strane, makro objektiv bilježi svaki vidljivi detalj, a njegova dubinska kamera koristi efekt velikog otvora blende kako bi postigla fotografiju većeg raspona. Bilo da se radi o krupnom ili sitnom kadru, nova 9 SE zabilježit će svaku emociju i sačuvati sve drage uspomene korisnika.

Vloganje također nikada nije bilo jednostavnije. Bilo da ste na luksuznom putovanju ili kod kuće, nova 9 SE omogućuje istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom, uz neprimjetno prebacivanje pogleda sa stražnje na prednju i pohranjivanje snimka kao jedne datoteke. Bilo da se radi o kratkom TikTok videu, ili duljem YouTube videu, značajka kontinuiranog snimanja prednjom i stražnjom kamerom uštedjet će korisnicima vrijeme za uređivanje videa. Također, nova 9 SE pruža i Dual-View video značajku zahvaljujući kojoj korisnik može istovremeno snimati događanje poput koncerta ili utakmice te svoju reakciju kako bi stvorio nevjerojatne videozapise pune emocija. Nova 9 SE omogućuje pristup i Petal Clip aplikaciji za jednostavno uređivanje videozapisa.

Uparivanjem nove 9 SE s pametnim satom kao što je Watch GT Runner, više ne morate tražiti prolaznike da vas fotografiraju. Postavite nova 9 SE na stativ, te pritisnite okidač na satu i snimite nezaboravnu fotografiju.

Uživajte u snažnoj izvedbi

Korisnici pametnih telefona žele da se baterija uređaja što brže napuni. Zahvaljujući Huawei SuperCharge od 66 W, nova 9 SE može se napuniti do 60% za samo 15 minuta, te do 100% za 36 minuta. Zahvaljujući Huaweijevom jednostaničnom dizajnu tijela uređaja, baterija nova 9 SE ima 10% veći kapacitet i 5% dulji životni vijek, u usporedbi s prethodnim modelima Huawei nova serije pametnih telefona. Punjenje nova 9 SE traje jednako kao i vaša jutarnja rutina, pa više nećete brinuti ako ga slučajno ne napunite preko noći.

Iako je tanak i lagan, nova 9 SE odlikuje se snažnim performansama. Kako bi osigurao optimalno hlađenje, nova 9 SE koristi grafen visoke toplinske vodljivosti, koji u usporedbi s običnim grafenom, povećava kapacitet hlađenja za čak 30%. Zahvaljujući svom dizajnu, nova 9 SE može brzo osjetiti vruća područja, te omogućiti učinkovitije hlađenje. To znači da korisnici mogu uživati u igrama ili gledanju omiljenih serija bez ikakvih ometanja.

Uživajte u estetskom dizajnu

Dizajniran u skladu s estetskim standardima koje su postavili prethodnici Huawei nova serije pametnih telefona, nova 9 SE sadrži FullView zaslon s ultra uskim okvirima od samo 1,05 mm. Ovo savršeno nadopunjuje ultra tanko tijelo pametnog telefona, koje iznosi samo 7,94 mm. Zahvaljujući tome, klasični Star Ring dizajn podignut je na novu razinu.

Huawei neprestano pomiče granice svog zaslona kako bi poboljšao vizualno iskustvo korisnika. Nova 9 SE pruža nevjerojatan 94,85 postotni omjer ekrana naspram ostatka površine, što je puno više od većine pametnih telefona, te tako omogućuje posebno vizualno iskustvo.

Mladi veliku pažnju pridodaju dizajnu pametnog telefona. Imajući to na umu, Huawei nova 9 SE dostupna je u tri predivne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji.

Dodatno, Huawei je na stražnjem poklopcu 3D stakla koristio tehnologiju nano teksture s dvostrukim filmom, koja je dostupna u Crystal Blue boji. To telefonu omogućuje sjaj s efektom prelijevanja boje.

Uživajte u pametnoj vezi

S novim i optimiziranim EMUI 12, korisnici mogu uživati u glatkom korisničkom iskustvo, koje osim praktičnosti, pruža i pouzdanost.

Uz EMUI 12, Huawei je objedinio različite izbornike u upravljačku ploču. Samo prijeđite prstom da biste ga otvorili i dobili brzi pristup kontroli glazbe ili Wi-Fi i Bluetooth postavkama, bez da napuštate trenutačni zaslon. Također, olakšano je i upravljanje više od jednim uređajem, pa ćete povezivanjem nove 9 SE sa slušalicama ili zvučnikom, sve uređaje moći kontrolirati putem jedinstvenog sučelja na upravljačkoj ploči telefona.

Danas su aplikacije za videopozive vrlo popularne. Huawei nova 9 SE dolazi s unaprijed učitanom aplikacijom MeeTime koja podržava audio i video pozive. Kada su kod kuće, korisnici mogu neprimjetno prenijeti svoje MeeTime videopozive na Huawei Vision, što im omogućuje korištenje kamere i zvučnika većeg zaslona kako bi ostali povezani na udobniji način.

Korisnici na poslu mogu povezati nova 9 SE s Huawei računalom putem Distributed File System u EMUI 12, bez potrebe za kabelom ili aplikacijom treće strane. Pojednostavljeno upravljanje datotekama na različitim uređajima osigurava povećanje radne učinkovitosti.

 

Uživajte u popularnim aplikacijama

Nova 9 SE korisnicima pruža besprijekorno korisničko iskustvo zahvaljujući velikom broju popularnih aplikacija u AppGallery trgovini, trećoj najvećoj trgovini aplikacija na svijetu. Uz 18 dostupnih kategorija različitih lokalnih i globalnih aplikacija, nikada nije bilo lakše pronaći aplikaciju koju želite. Kako bi nadopunio moćne značajke fotografije i dizajna nova 9 SE, AppGallery pruža niz kreativnih aplikacija koje će vam omogućiti stvaranje zadivljujućih videozapisa i fotografija.

Od svog globalnog lansiranja u travnju 2018., AppGallery trgovina postala je dostupna u više od 170 zemalja i regija, dosegnuvši 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta, a samo u prošloj godini zabilježeno je 432 milijarde preuzimanja aplikacija. Kako bi zaštitio privatnost i sigurnost korisnika, AppGallery je implementirao sigurnosnu detekciju u četiri koraka kako bi osigurao sigurnost korisnika za vrijeme korištenja omiljenih aplikacija na nova 9 SE pametnom telefonu.

Uživajte u životu s nova 9 SE

Uz FullView zaslon, kameru od 108 MP, glatke performanse i pametne značajke, popularnost nova 9 SE pametnog telefona zasigurno će rasti. Nova 9 SE je kvalitetan, dobro dizajniran pametni telefon opremljen kamerama koje inspiriraju korisnike da uživaju u svakom trenutku. Otkrijte nova 9 SE - pametni telefon za uživanje u životu.

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

04.04.2022. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh