« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
ZNATE LI?

Kako voljeti same sebe

Morate brinuti o svojim osnovnim potrebama i o sebi! Imajte zdrave društvene odnose, intimnost s voljenom osobom, spavajte dovoljno, vježbajte, odmorite se kada ste umorni...

Zavolite sebe, tada ćete i druge
Zavolite sebe, tada ćete i druge (Arhiva)
Više o

ljubav

,

voljeti sebe

Voljeti sebe znači otvarati vrata ljubavi drugima prema vama i vas prema drugima. Ako se ne cijenite i ne volite onoliko koliko trebate, takvima ćete se i prikazivati pred drugima, zbog čega će se i drugi tako ponašati prema vama.

Nisko samopouzdanje i nedostatak ljubavi velike su prepreke u osobnosti i sreći. Prvi korak ka sreći je upravo ljubav prema sebi samima, a kako bi se naučili voljeti u nastavku vam donosim nekoliko savjeta.

Morate brinuti o svojim osnovnim potrebama i o sebi! Imajte zdrave društvene odnose, intimnost s voljenom osobom, spavajte dovoljno, vježbajte, odmorite se kada ste umorni, pijte kada ste žedni, jedite kada ste gladni i plačite kada vam se plače. Uvijek se brinite o sebi onako kako bi trebali.

Vjera u sebe

Vjerujte u sebe! Neka vam uvijek u glavi bude kako vi možete sve i baš svaka osoba može napraviti što god poželi, ali samo u trenutku kada to želi svim srcem.

Kada osoba vjeruje u sebe onda je uspješna u životu jer svatko zna i više od onoga što misli da zna, zato uvijek morate vjerovati u sebe.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
08.03.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh