« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Kako u trenu popraviti raspoloženje

Došli ste na posao i cijeli svijet vam ide na živce, najradije bi se sakrili negdje i vrištali ... uz par savjeta to se može promijeniti u trenutku

Do bolje volje u minuti
Do bolje volje u minuti (Arhiva)
Više o

dobro raspoloženje

,

smijeh

,

optimizam

,

raspoloženje

,

bademi

Svi smo se barem jednom tjedno digli na lijevu nogu i mrzili cijeli svijet (ako je češće, zabrinite se za svoj način života i zdravlje). No, zbog toga ne morate terorizirati i sebe i okolinu, jer dajemo par savjeta kako to riješiti u par minuta.

Za početak, popijte veliku čašu vode, jer dehidracija uzrokuje pad raspoloženja i letargiju, a kako voda obnavlja razine energije, odmah ćete se osjećati puno bolje.

Uvijek pri ruci držite malo orašastih plodova koji svojim sastavom blagotvorno djeluju na raspoloženje, pa je dovoljno gricnuti par komada kako bi postali bolje volje. Kalcij iz badema smanjuje anksioznost, omega-3 masne kiseline iz oraha djeluju na depresiju, dok je brazilski oraščić pun selena koji diže raspoloženje.

Sjetite se nečeg dobrog što vam se dogodilo u zadnje vrijeme i brzo izvrtite cijeli film u glavi. Dokazano je da ubrzano razmišljanje o pozitivnim događajima jednako brzo popravlja raspoloženje.

Podijelite par komplimenata oko sebe, jer se pozitivna energija odmah vraća, a osmijeh koji ćete izmamiti na licima oko sebe natjerat će i vas na smijeh, univerzalni lijek za poboljšavanje raspoloženja.

Za kraj, ako ništa ne upali, stanite pred ogledalo i izmasirajte obraze kružnim pokretima, stimulirajući cirkulaciju koja će vam vratiti boju u lice i osvježiti vas, što će trenutno djelovati na vaše raspoloženje.  

15.02.2015. 13:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh