« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
SAVJETI

Kako treba izgledati vaš radni stol?

Ne tako da se sve potrpa u ladice, nego dosljedno i organizirano staviti stvari na mjesta gdje će biti i dostupne i uredne

Stol treba biti čist... stvarno čist ;)
Stol treba biti čist... stvarno čist ;) (Arhiva)
Više o

radni stol

,

urednost

Radni stol je mjesto na kojem radite i djelujete, a uz to je i slika i prilika vašeg rada, bez obzira na to što vi znate gdje je sve... jedino je malo drugačije poslagano.

Naime, kao privatni prostor, on govori puno o vašoj osobnosti, a ništa manje od toga nije ni ogledalo organiziranosti i želje za uspjehom.

>> Feng shui za privlačenje novca >>

Tako stol, za početak, treba temeljito očistiti. Ne tako da se sve potrpa u ladice, nego dosljedno i organizirano staviti stvari na mjesta gdje će biti i dostupne i uredne. Nepotrebne gluposti - u kantu za smeće. Ista je stvar i s ladicama koje su najčešće prepune raznih stvari koje vam definitivno ne trebaju.

>> Feng shui u vašem uredu >>

Radni stol treba na neki način odavati vaš stil, pa pronađite neku temu unutar koje ćete na njega postaviti male ukrase i priručne stvarčice koje će slati jasnu poruku o vama. No, ne pretjerujte, stavite samo ono što vam stvarno nužno treba.

>> Feng shui na radnom stolu >>

Naime, na radnom stolu uvijek treba ostaviti mjesta za neke izvanredne situacije kad odjednom dođe gomila posla, papira i sličnih stvari koje treba simultano koristiti.

I da, kad ga jednom sredite, neka takav ostane zauvijek - održavan i uredan

15.01.2021. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh