« Glazba
objavljeno prije 14 godina
TVORNICA KULTURE

Kako su u subotu letjele Štuke

Raznovrsni program za raznovrsnu publiku

Više o

Letu Štuke

,

Tvornica kulture

Nakon zagrijavanja uz Pink studio, godinu dana nakon zadnjeg nastupa, u Tvornici je zasvirao bosanskohercegovački bend Letu štuke. Sarajevski rockeri predvođeni Dinom Šaranom podigli su atmosferu u punoj Tvornici i zabavljali publiku dva sata.

Raznovrsni repertoar nikome nije dao da miruje, a u njihovom miksu žanrova koji vuče za sobom asocijaciju "bosanski lonac" svatko je pronašao nešto za sebe. S prvijenca "Letu štuke" iz 2005. godine čuli su se hitovi "Mjesto za dvoje", "Pero papacoder", "Minimalizam", "Signali" i duet s Rundekom za pjesmu "Sunce", iako je uloga Rundeka u ovom duetu malo nejasna, a kako se pokazalo na koncertu, i potpuno suvišna.

S još uvijek aktualnog albuma ''Proteini i ugljikohidrati'', neke od izvedenih pjesama su ''Paranoja'', 'Tesla'' te ''Proteini i ugljikohidrati''. Bez obzira na diskutabilnu ventilaciju, publika se nije dala omesti i pljeskom je podržala sve goste i bodrila bend čak i nakon zadnjeg bisa. U svakom slučaju, ostaje nam nadati se da do sljedećeg nastupa nećemo čekati još jednu godinu.

Piše: Lovorka Kalina
24.05.2010. 15:18:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh