« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
VARIJANTE

Kako se ponašaju muškarci nakon seksa?

Muškarci su u seksu prozirni i čitljivi baš kao i u ostalim segmentima života, pa evo što njihovo ponašanje nakon seksa govori o njima

Najčešća ženska frustracija nakon seksa
Najčešća ženska frustracija nakon seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

ponašanje

,

karakter

Muškarci odaju svoje karakterne osobine ponašanjemi tijekom i poslije seksa, tako da nije teško saznati popriličnu količinu informacija o njima u trenucima opuštanja.

Naravno, moramo početi s najčešćom ženskom frustracijom - kad se muškarac nakon seksa okrene i slatko zaspe. Vjerovale ili ne, to i nije toliko grozno kako izgleda na prvi pogled. Naime, osim što na muškarce orgazam djeluje uspavljujuće, postoje dvije mogućnosti - nespreman je za emocionalno otvaranje (što se može popraviti) ili je jednostavno umoran. Izuzetno rijetko radi se o nečem trećem, potpuno negativnom.

Gotovo jednako česta frustracija na počecima veza je kad se on nakon seksa digne i ode kući. Tu, na žalost, jednostavno nema pozitivnih konotacija - dobio je što je htio i ide spavati u svoj krevet, a vi se potrudite da se ne vrati u vaš nikada više.

Ipak, ima tu i boljih mogućnosti - na primjer, ako se počinje ljubiti i maziti. U tom ste slučaju naletjeli na pravog pastuha koji je već nakon kratkog odmora vrlo spreman za novu rundu. Teško da ćete se buniti ...

Šećer dolazi na kraju - rijetka ptica, onaj koji vas zagrli, poljubi u čelo i privije vas uz sebe definitivno je tip kojeg trebate zadržati u krevetu zauvijek. Naročito ako ste u istoj pozi i petnaestak minuta kasnije, to znači da mu je jako stalo do vas ..

14.09.2016. 22:19:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh