« Žene
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
SAVJETI :)

Kako pronaći Gospodina Najboljeg Mogućeg

Kako se ne bi gubile u nepotrebnim detaljima, evo četiri karakteristike koje bi trebao imati svaki muškarac koji kod vas ima neke šanse...

Treba tražiti ove karakteristike
Treba tražiti ove karakteristike (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

savršen muškarac

Savršen muškarac je, baš kao i savršena žena, neuhvatljiva pojava o kojoj se može sanjati u tinejdžerskoj dobi, no nakon toga je to kontraproduktivno - svaka žena prije ili kasnije shvati da mora sniziti kriterije i pronaći - Gospodina Najboljeg Mogućeg.

Kako se ne bi gubile u nepotrebnim detaljima, evo četiri karakteristike koje bi trebao imati svaki muškarac koji kod vas ima neke šanse:

Bez predrasuda - imati mišljenje je sjajna stvar, ali čovek koji je potpuno zatvoren za nove ideje i mišljenje drugih nije uopće dobar i ne zaslužuje da provedete svoj život s njim.

Ciljevi - muškarci koji nemaju ciljeve ili težnje u životu i koji potroše gotovo svaki slobodan trenutak ispred televizora, u kafiću ili kladionici, ne mogu se zvati muškarcima. S obzirom na ovo, držite se dalje od njih.

Smisao za humor - koliko god da je muškarac privlačan i zgodan, vaša veza neće biti dugotrajna ako nema smisla za humor ili ako je previše ozbiljan. Osim toga, muškarac koji vas može nasmijati pomoći će vam da ne shvatite sve stvari previše ozbiljno.

Veliko srce - ako muškarac nema dobro srce i dobru dušu, bez obzira na to koliko je zgodan ili uspješan, ne bi trebalo biti vaš izbor. Tražite muškarca koji je posvećen obitelji i prijateljima. Pažljivi ljudi se ne plaše svojih osjećaja, pa ako nađete nekoga tko je ovakav, ne odvajajte se od njega

01.09.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh