« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO

Kako procijeniti muškarca prema - kućnom ljubimcu

Ukoliko muškarac koji vas zanima ima kućnog ljubimca, tada vrlo lako možete saznati kakav je on zapravo i na taj način odlučiti je li on pravi izbor za vas

Što znači kad muškarac ima psa, a što kad ima mačku
Što znači kad muškarac ima psa, a što kad ima mačku (Arhiva)
Više o

kućni ljubimci

,

muškarci

Kućni ljubimci govore jako puno o svojim vlasnicima, pa tako nije pretjerano velik problem procijeniti muškarca upravo prema tome. 

Dakle, da vidimo što o karakteru muškarca govori njegov kućni ljubimac:

Glodavac - kad muškarac ima glodavca za kućnog ljubimca tada biste dobro trebali razmisliti želite li ući u vezu s njim. Krije brojne probleme.

Kunić - jest zapravo ljubimac za male dječake, a on ga vjerojatno sada ima jer nije smio kada je bio mlađi. Umiljata životinja koju on obožava i koja ima pravo muževno ime. Iako je totalno nevino biće.

Mačka - oni koji obožavaju mačke pravi su emotivci. Uvijek paze na svoju mačku, a njegov mobitel je zasigurno pun njezinih slikica.

Papiga - muškarci sa papigom zabavni su i pravi frajeri, pogotovo ako je vrsta koja govori. Sigurno ju je svašta naučio, a među frazama se nalaze i one kojima zavodi žene. Definitivno će vam biti zabavno sa ovakvim muškarcem.

Pas - muškarci koji imaju pse odani su i spremni izvršavati svaku obavezu. O svakoj životinji se treba brinut, ali pas je najzahtjevniji stoga on zna kako ga treba redovito hraniti, maziti i igrati se s njim. Međutim, ako jako voli svog psa tada mu vjerojatno sve dopušta te smije čak spavati i u krevetu s njim.

Zlatna ribica - govori kako je muškarac hladna osoba sa vrlo malo emocija. Međutim, mnogi smatraju kako ribice nisu kućni ljubimci jer ih ne mogu maziti već samo gledati. Imajte i na umu da je možda alergičan na dlaku pa ni ne može imati drugog ljubimca, ali ipak, pazite sa takvim muškarcima.

Zmija - muškarac sa zmijom je pravi frajer kojeg uvijek izbjegavajte, samo će vas uvući u probleme.

17.06.2017. 17:23:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh