« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
AHA!

Kako privući muškarca govorom tijela

Privlačenje pažnje suprotnog spola i zavođenje većim se dijelom odigrava neverbalno, jer riječi dolaze na red tek kad je privučen ... stoga, evo par korisnih savjeta

Ovako ćete mu dati do znanja da vam se sviđa
Ovako ćete mu dati do znanja da vam se sviđa (Shutterstock)
Više o

žene

,

govor tijela

,

zavođenje muškaraca

,

neverbalna komunikacija

,

privlačenje pažnje

Govor tijela rječitiji je od bilo kojeg drugog oblika komunikacije, a kako je zapravo najvažniji dio procesa privlačenje osobe suprotnog spola, nije na odmet bolje se upoznati s finesama ovog načina komunikacije.

Slika koju ćete ostaviti vrijedi puno više od vaših riječi - da, svijet je pun površnih ljudi i da, izgled je važan, barem na samom početku. 

>> Pročitajte njegov i njezin govor tijela >>

Igra zavođenja i privlačenja govoro uvijek počinje neverbalnim signalima koji se nakon toga lagano miješaju s riječima, pa da vidimo kako to ide ... Na prvom je mjestu držanje - ono će najbolje odraziti vaše stanje uma, a i može se procijeniti koliko držite do sebe. Ispravite se i nemojte držati prekrižene ruke, budite otvoreni na novosti.

>> Žene govor tijela razumiju puno bolje od muškaraca >>

Nakon toga u igru polako ulaze i oči - pogledate osobu koja vam se sviđa i skrenete pogled, ali točno toliko kasnije da bude kristalno jasno da ste zainteresirani i privučeni onim što ste vidjeli.

Za kraj - usne. Razvucite ih u najbolji osmijeh koji imate kad vam se oči opet sretnu i to će jasno dati do znanja da želite da vam priđe ... a onda riječi dolaze na red.

27.04.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh