« Žene
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
STVARNO?

Kako prepoznati nevjernog muškarca

Sveprisutna Tracey Cox udubila se u staru kinesku vještinu i zaključila da se preljubnika može definitivno prepoznati po fizičkim karakteristikama

Nevjerni su muškarci ovakvi...
Nevjerni su muškarci ovakvi... (Shutterstock)
Više o

preljub

,

nevjera

,

muškarci

,

Siang Mein

Siang Mein je drevna kineska vještina čitanja lica, a kako ima dovoljno seksologa na svijetu koji se žele istaknuti nekim zaključcima koje drugi još nisu predstavili, tako se sveprisutna Tracey Cox udubila u staru vještinu i zaključila da se preljubnika može definitivno prepoznati po fizičkim karakteristikama.

Sumnju vam može odmah pobuditi činjenica da je muškarac visok, jer oni imaju više testosterona od nižih pa, kaže Cox, posljedično češće varaju partnerice.

Uz to, razmak među očima također znači puno, jer oni s razdvojenijim očima imaju više apetita za šaranje, a manji razmak je i manji rizik od prevare. 

Ako pitate Kineze, jak libido označuju jake i guste obrve, baš kaoi grbavi nos, pa pripazite na takve tipove - lako se daju uloviti, no zapravo su oni ulovili vas. 

Jednako tako, nestašnog tipa možete prepoznti i u teretani - ako radi samo na jednom dijelu tijela, radi ono što treneri zovu mišići za ogledalo, jer služe samo za pokazivanje, a takva taština voli komplimente i rado švrlja tuđim krevetima. 

I, za kraj, naravno - ego. Egocentrični ljudi imaju četvrtasto lice i izražene kosti lica, a to ih nužno vodi zadovoljavanju svojih potreba i iskušenja u što više kreveta je moguće. Ako nakon ulaska u krevet primjetite velike testise, to je pokazatelj proizvodne snage sperme i jakog libida, pa .. znate već.

07.04.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh