« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
TJELESNE REAKCIJE

Kako prepoznati kada glumi orgazam?

Ovo je tema koja intrigira znatiželju muškaraca već godinama, pogotovo zato što se problem širi i polako zauzima pandemijske razmjere

Kako znati je li pravi ili nije
Kako znati je li pravi ili nije (Dreamstime)
Više o

gluma

,

žene

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

klitoralni orgazam

Studije navode kako je svaka žena barem jednom glumila orgazam, a skoro polovica  poseže za ovom metodom vrlo često. 

Osim što ne želi poljuljati vaš ego izjavom da je nedostatak tehnike rezultirao umjetnim vrhuncem, postoje i mnogi drugi razlozi zbog kojeg može glumiti orgazam.

Jedan od tih razloga mogla bi biti količina alkohola koju je konzumirala. I dok neke žene tvrde kako ih alkohol opušta, činjenica je da on smanjuje seksualnu želju. Treba im duže da postignu orgazam, ako ga uopće mogu postići. Druga mogućnost su iskrivljena očekivanja. Može smatrati da će vas razočarati ako ne postigne vrhunac. Također može misliti da ćete seks s njom okarakterizirati kao loš, ako ne doživi orgazam. U slučaju da je umorna i zabrinuta šanse za vrhuncem također su male.

A kako prepoznati glumicu? Žene jednostavno ne mogu glumiti navlaženost. Ako proizvodi dovoljno vlastitog lubirkanta, možete sa sigurnošću reći da uživa. Stoga ako na strateškom mjestu osjetite suhoću, znajte da nije uzbuđena. Ako se ne zabavlja, već će smisliti način kako da se izvuče iz vašeg kreveta i sve brzo završi. Jedna od čestih metoda jest nagli orgazam. Taman ste odredili tempo i postepeno započeli penetraciju, kad ona odjednom postiže vrhunac. Glasan vrisak, dramatičan uzdah i nakon toga ništa, osim možda želje da bude negdje drugdje, što dokazuje i brzina kojom izlazi iz kreveta. Za razliku od toga, istinski zadovoljena žena željet će ostati u vašem zagrljaju i toplini postelje.

Znat će te da doista uživa kada joj poraste tjelesna temperatura, stidne usne su nateknute, vlažne i tamnije boje nego inače. Također će imati kontrakciju mišića, a klitoris će biti povećan. Grudi će joj također biti veće, a bradavice ukrućene. Ovo su stvari koje niti jedna žena ne može kontrolirati, stoga će vam biti lako prepoznati krećete li se u dobrom smjeru.

10.11.2012. 22:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh