« Život
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
IMATE LI IH?

Kako prepoznati iskrenog prijatelja?

S lažnim prijateljima će vas pogreške koštati prijateljstva, dok oni pravi vide da se radi o pogrešci koja se može popraviti i ide se dalje

Kako znati da vam je frend - baš pravi
Kako znati da vam je frend - baš pravi (FreeDigitalPhotos)
Više o

prijatelji

,

pravi prijatelji

,

lažni prijatelji

Prijateljstvo je najbolji dio života. Nakon što smo to rekli, važno je dodati i da su neki prijatelji dragocjeniji od drugih.

Pravi prijatelji i lažni prijatelji su uvijek oko nas. Kako utvrditi razliku? Ponekad se to ne može razaznati, no oni se zbilja razlikuju. Pravi su prijatelji oni kojima se možete obratiti za bilo što. Znate da će uvijek biti uz vas. Iskoristite ovaj kratki vodič kako bi se lakše snašli u ovoj dilemi.

Podržavaju vas u svemu

Pravi prijatelji će vas uvijek ohrabrivati da se potrudite oko toga što ste zamislili. Nije važno radi li se o tečaju latinoameričkog plesa ili potpunog zaokreta u karijeri. Pravi prijatelj će biti uz vas u svakom novom koraku koji napravite.

Vole vašu bedastu osobnost

Svi smo nekad blentavi i nespretni u svakodnevnim stvarima koje radimo. Pravom prijatelju je to u redu i dapače, nekad će poblesaviti s vama.

Oprostit će vam

Nekada zbilja sve ode krivo. S lažnim prijateljima će vas te pogreške koštati prijateljstva, dok oni pravi vide da se radi o pogrešci koja se može popraviti i ide se dalje. Oprostit će vam tu grešku i neće misliti previše o tome. Klasična sprdnja i podbadanje na tu temu vjerojatno neće izostati.

Više pročitajte na portalu Genijalno.hr

27.05.2017. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh