« Žene
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NEVJERA

Kako prepoznati da vas vara

Nemojte živjeti u uvjerenju da su prijevare nešto što se događa drugim ljudima, već naučite kako prepoznati najčešće znakove nevjere

Fotografija vijesti
Više o

bračna nevjera

,

muškarci i žene

,

varanje partnera

,

bračna prijevara

Ne ulazeći preduboko u ljudsku psihologiju i seksualnost, nećemo biti u krivu ako zaključimo kako su prijevare u vezama i bračne nevjere dovoljno česte da ih više ne smijemo trpati pod tepih i praviti se da ne postoje. Konačno, istraživanja pokazuju da više od polovice ljudi u zapadnom svijetu u jednom trenutku života prevari svog partnera. Nemojte živjeti u uvjerenju da su prijevare nešto što se događa drugim ljudima, već naučite kako prepoznati najčešće znakove nevjere.

1. Ne smijete se ni približiti njegovim uređajima

Bez obzira radilo se o mobitelu, Skypeu, e-mailu ili Facebooku, ukoliko vaš partner nikada ne ispušta svoje gadgete iz vida i uvijek ih gasi ili zaključava prije negoli mora otići, to je često vrlo pouzdan znak da nešto nije u redu. Može se on braniti potrebom za privatnošću koliko god želi, ali situacija u kojoj vaš partner podivlja svaki put kad slučajno taknete njegov mobitel naprosto nije normalna i poziva na uzbunu. Ovo posebice vrijedi ukoliko vam je iste stvari prije dopuštao, a danas više to ne radi.

2. Odjednom puno više počinje brinuti o izgledu

Zvuči kao nešto očigledno i razvidno, ali iznenadili biste se koliko velikom broju žena promakne ovaj detalj. Ukoliko se vaš muškarac odjednom iz čista mira počne više brinuti o svom izgledu, bez da ste mu vi išta govorili ili prigovarali, za to postoji itekako dobar razlog. Ovo posebice vrijedi za dlake na tijelu - brije li se i uređuje tamo gdje nikad prije nije, sasvim je vjerojatno da to radi za oči koje nisu vaše. Isto može vrijediti i za naglu i neobjašnjivu potrebu za teretanom.

3. Miriše drukčije nego prije

Ova promjena često zna biti vrlo suptilna, ali vi ste kao njegova partnerica jedina osoba koja ju može primijetiti. Primjerice, vaš muškarac dolazi kući i miriše drukčije nego što je mirisao tog jutra, ali ne po znoju ili odjeći u kojoj je proveo dan, već po drugoj marki sapuna ili šampona. Možda vam se ovo može činiti suludim, ali upravo je drukčiji miris često prvi trag koji ženama govori kako nešto nije u redu.

4. Više ga ništa ne brine

Ukoliko je vaš muškarac prije uvijek bio kratkog fitilja, a sad vam se čini da se preko noći smirio, razlog tomu mogao bi ležati u kombinaciji dodatnog seksa i pažnje koju dobiva izvan vaše veze. Naravno, postoji čitav niz razloga zbog kojih može doći do promjene u ponašanju, ali ako vaš muškarac odjednom zviždi dok hoda ulicom, morate saznati što je razlog tome.

5. Postao je sumnjičav prema vama

Ako vaš partner nikad prije nije imao potrebu znati sve o svakom detalju vašeg života, a sad odjednom ne možete otići niti u trgovinu bez da mu podnosite detaljni izvještaj čim se vratite kući, to može biti pouzdan znak da nešto ozbiljno nije u redu s vašom vezom. Čini se ironičnim, ali razlog ovakvoj promjeni u ponašanju često može ležati u činjenici da on zapravo vara vas, zbog čega ovako projecira svoju krivnju. Ovo posebno vrijedi ukoliko mu doista ne dajete nikakvo stvarnog povoda za sumnjičavost.

08.05.2012. 10:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh