« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
MALI NAPUTCI

Kako pozvati muškarca na spoj?

Savršeno je u redu ako želite pozvati van muškarca koji vam se sviđa, no to nije uvijek lako. U slučaju da ste se odvažile i želite napraviti prvi korak, evo par savjeta..

Proaktivni pristup nije loš
Proaktivni pristup nije loš (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

izlazak

,

spoj

Budite suptilne - direktan pristup ponekad nije najbolje rješenje, posebno ako niste sigurne da je i on zainteresiran za vas. Nakon svega ne želite da sve nalikuje lošoj šali.

Zaposlite prijatelja - potražite pomoć zajedničkih prijatelja. Možete pitati prijatelja da vas oboje pozove na tulum, večeru ili u kino. Razgovarajte kako biste vidjeli imate li zajedničkih interesa i kako se slažete. Pokušajte ne djelovati kao da ste inicirali cijelu situaciju, i budite opušteni.

Uočite signale - stavite se u njegovu poziciju i pokušajte razmisliti o stvarima iz njegove perspektive. Jeste li previše napadni? Ili djelujete očajno? Tako ćete samo zastrašiti objekt vaših želja. Razmislite postoji li međusobna privlačnost i imate li zajedničkih interesa - to uvijek olakšava komunikaciju.

Pošaljite poruku - ako je direktan pristup za vas ipak malo previše, a ne možete mu odoljeti, pošaljite sms ili e-mail. Vrlo često, ljudima je lakše komunicirati pisanim putem.

Nuspojava: odbijanje - naravno, postoji mogućnost da vas odbije. Ako se s tim ne možete pomiriti ni ne pokušavajte primijeniti navedene savjete. Imaje poštovanja prema sebi i budite opušteni, bez obzira na ishod. Muškaraca barem ima dovoljno na ovom svijetu.

09.04.2013. 18:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh