« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
FAKS OTKRIVA

Kako osvojiti studenticu?

Saznajte što je budućim ekonomisticama, farmaceutkinjama, doktoricama i pravnicama važno kod muškog spola

Studentica
Studentica (Shutterstock)
Više o

studenti

,

ljubav

,

fakulteti

,

muškarci i žene

,

odijevanje

,

osvajanje

,

zavođenje

,

flert

Flert je neizbježan dio studentskog života, a fakultet pruža puno mogućnosti za upoznavanje i početak zajedničkog druženja - od pisanja seminara i pripremanja prezentacije, do posuđivanja knjiga, X-ica i učenja u knjižnici. Kira Licht, autorica knjige Unisex, završila je studij biologije nakon kojeg je nastavila studirati medicinu. Za portal Bild je opisala tipične pripadnice najpopularnijih fakulteta i njihove preferencije kada su muškarci u pitanju:

>>Naučite flertati i budite privlačniji

Ekonomija
Pažljivo odabiru odjeću, važno im je da ne izgledaju jeftino te da ne pripadaju ekstremnim skupinama poput emo, gothic i punk. U skladu s time, žele muškarce koji se odijevaju kvalitetno i neupadljivo. Potencijalni partneri moraju imati dobro opće znanje i uglađene manire, a cijeni se i lijepo oblikovano tijelo. Vlastiti automobil i dobro poznavanje klupske scene su poželjan dodatak.

Pravo
Tipične studentice prava vole sve što je klasično dobro i lijepo. Tetovirani muškarci ne dolaze u obzir, a loše prolaze i oni s dugom kosom. Najbolje šanse imaju simpatični, iskreni dečki, dok umišljeni ženskari nisu previše na cijeni.

Medicina
Buduće doktorice su jednostavne i najčešće ulaze u veze sa studentima smjerova koji ne obećavaju veliku zaradu (poput filozofije). Vole praktične muškarce s dobrim idejama za provođenje zajedničkog slobodnog vremena.

Biologija
Uglavnom se druže s muškarcima iz srodnih područja (kemija, matematika, fizika, medicina), odijevaju se neprimjetno, a isto očekuju i od svojih partnera. Važna im je ekološka osviještenost i vole prizemljene, realistične tipove.

Engleski i njemački
Studentice anglistike obožavaju crnu boju. Ne smetaju im muškarci s dugom kosom, čizmama i tetovažama, a dobre šanse imaju i neprimjetni, dobri dečki. Studentice germanistike rijetko izlaze pa žele partnera s kojim se mogu mirnije provoditi. Najbolje prolaze studenti politologije, sociologije, filozofije ili umjetničke akademije.

Farmacija
Studente farmacije i medicine smatraju dosadnima pa se radije druže filozofima, politolozima, likovnjacima i 'književnicima'. Vole diskutirati o raznim životnim temama pa im sugovornici uvijek moraju biti spremni za raspravu. Jednostavne su i isto očekuju od boljih polovica.

Umjetnost/dizajn
Kreativni vole kreativne pa studentice žele njegovane i mirišljave muškarce koji se originalno i hrabro odijevaju. Kako im je važna cjelina, parovi moraju biti međusobno usklađeni kako izgledom tako i načinom razmišljanja. 

19.10.2010. 13:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh