« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana
SAVJETI

Kako negativno okrenuti u pozitivno

Svaka osoba koja želi imati pozitivan život mora razmišljati pozitivno kako bi joj se počele događati pozitivne stvari

Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet...
Nikad slobodniji da upoznamo sebe i svijet... (Arhiva)
Više o

pozitivno

,

negativno

Nikako se ne smijete zamarati sa onim stvarima na koje ne možete utjecati. Ono što vi trebate napraviti za sebe same je okrenuti se svom unutarnjem životu i sebi.

Kako bi bili pozitivni važno je da budete okruženi ljudima koji su pozitivni, što znači da što manje vremena provodite sa osobama koje su negativne i koje kukaju jer se negativne emocije vrlo lako prenose.

Ako se druženje s takvim ljudima nikako ne može izbjeći najbolje je da se u njihovoj blizini isključite maksimalno koliko možete i da ne dozvolite da njihovo mišljenje utječe na vas.

je da većinu vremena provodite sa nasmijanim i sretnim ljudima koji su pozitivni jer se pozitiva lako prenosi s osobe na osobu.

Svakako razmišljajte pozitivno jer samo na taj način možete privući sretne misli. Svaka osoba određuje sama svoju sudbinu preko svoga uma i misli.

Zakonom privlačenja u vaš život ulazi sve što vam treba i što ste mislili. To se isto tako odnosi i na financijsko stanje i okolinu koja vas okružuje. I koliko god se pozitivno razmišljanje ne činilo jednostavnim, ono to jest i pomoći će vam da život gledate s vedrije strane.

Više savjeta pročitajte na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
25.01.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    25.01.2021. 10:00
    od negativnih ljudi sta dalje samo ih prekrizim i dalje
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh